طرز تهیه تارت میوه مناسب قنادان و علاقه مندان به کیک پزی

به گزارش یومی بلاگ، تارت میوه یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه ای است که با ترکیبی از خمیر تارت و میوه های تازه تهیه می گردد. این دسر، طعمی شیرین را از خمیر تارت با طعم تازگی و رنگ زیبای میوه ها ترکیب می نماید. اگر در پی یک دسر مجذوب کننده و لذیذ هستید، رسپی تارت میوه می تواند گزینه عالی باشد. طرز تهیه تارت میوه را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه تارت میوه مناسب قنادان و علاقه مندان به کیک پزی

مواد لازم برای تهیه تارت میوه

  • مارگارین 600 گرم
  • آرد 300 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آب 125 گرم
  • آرد 450 گرم
  • نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
  • کرمفیل شیری و عسلی سوربن به میزان لازم
  • پوره میوه دلخواه 200 گرم

طرز تهیه تارت میوه

یکدست کردن مارگارین

اولین مرحله از طرز تهیه تارت میوه این است که مارگارین را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با دستگاه همزن هم بزنید تا نرم و یکدست گردد سپس 300 گرم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و یکست گردد.

درست کردن خمیر تارت

حالا و در این مرحله از تهیه تارت میوه، بقیه مواد را به مارگارین و آرد اضافه کنید تا خمیر تارت به دست آید. خمیر را با وردنه صاف نموده و داخل یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.

پخت تارت

حالا نوتب آن است که تارت را بپزید. پس ابتدا خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید. بعد آن را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم و طلایی گردد.

اضافه کردن کرمفیل و پوره میوه

پس از آن که تارت پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک گردد بعد که خنک شد روی آن با ماسوره کرمفیل سوربن بپوشانید و سپس با پوره میوه فراستینگ کنید. طرز تهیه فیلینگ پوره میوه را می توانید در کتاب کاله بخوانید. اکنون تارت خوشمزه شما آماده است. نوش جان!

نکته: تارت میوه خود را می توانید با انواع میوه تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 آبان 1402 بروزرسانی: 14 آبان 1402 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 13717

به "طرز تهیه تارت میوه مناسب قنادان و علاقه مندان به کیک پزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت میوه مناسب قنادان و علاقه مندان به کیک پزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید