آیا می دانستید مشتریان نخستین موبایل گلکسی نوت را تمسخر می کردند
به گزارش یومی بلاگ، گلکسی نوت سامسونگ که در سال 2011 میلادی عرضه جهانی شد، نخستین موبایل در خانواده فبلت های شدیدا محبوب این شرکت بود. به خاطر مشخصات قدرتمندش، نمایشگر بزرگش و قلم نمادین S Pen، گلکسی نوت توانست راهگشای مجموعه ای از موبایل ها باشد که زمستان هر سال راه به بازار می یابند.
اما همواره هم موبایل های گلکسی نوت از نقدهای درخشان و محبوبیت فراوان میان هواداران برخوردار نبوده اند. در واقع، نخستین موبایل این خانواده توسط بسیاری از مصرف نمایندگان تمسخر شد و رسانه های خبری هم آن را عظیم تر از آنچه که برای استفاده روزمره ضروری است توصیف می کردند.
نمایشگر این موبایل 5.3 اینچ بود. در آن موقع این رقم بسیار عظیم حساب می شد، خصوصا در قیاس با دیگر موبایل های پرچمداری که همان سال از راه رسیدند. برای مثال گلکسی اس 2 نمایشگری 4.3 اینچی داشت و این ابعاد برای آیفون 4 اس تنها معادل 3.5 اینچ بود. به همین خاطر، واکنش ابتدایی به دستگاه، شوک شدن بود و در بعضی از مواقع، تمسخر کردن.
وب سایت ZDNet در آنالیز این دستگاه نوشت شما [با دست دریافت این دستگاه] اندکی مسخره به نظر خواهید رسید و اشاره به لحظات برقراری تماس تلفنی داشت. اندروید سنترال نوشت که موبایل بیشتر از اینکه محصولی برای علاقه جمعی باشد، نمایشی فنی است. این خبرگزاری افزود که موبایل عظیم تر از چیزیست که در جیب جا گردد.
اعتراف کردن سخت است، اما ما هم منفی نگر بودیم. همه ما موبایل های کوچک تر را ترجیح می دادیم: موبایل هایی که می توانستیم با یک دست از آن ها استفاده کنیم و به راحتی هم درون جیب مان جای می دریافتد. ما هم مثل بسیاری از مصرف نمایندگان و منتقدین فکر می کردیم دستگاه شکست بخورد. اما اشتباه کردیم.
گلکسی نوت اثبات کرد که همه در اشتباهند
مصرف نمایندگان خیلی زود به مزایای یک نمایشگر عظیم تر پی بردند و کیف پول هایشان را درآوردند. سامسونگ توانست نقدها را خاموش کند و 10 میلیون واحد از نخستین گلکسی نوت را طی 10 ماه نخست به فروش رساند. اگرچه آمار فروش رکوردشکنانه نبود و حتی از دیگر موبایل های پریمیوم آن موقع (مانند آیفون 4 اس) هم ضعیف تر به حساب می آمد، اما باز هم فراتر از انتظارات بود.
نه تنها گلکسی نوت تبدیل به موفقیتی قابل توجه شد، بلکه نامش در تاریخ به عنوان یکی از تاثیرگذارترین موبایل های اندرویدی تاریخ ثبت شد. این موبایل با اثبات اینکه مصرف نمایندگان به نمایشگرهای عظیم تر علاقه مند هستند و حاضرند دلارهایشان را بابت چنین دیوایسی خرج نمایند، بازار را تغییر داد. بازار هم واکنش نشان داد. تولیدنمایندگان مختلف سوار این قطار شدند و به شکلی دائمی ابعاد موبایل هایشان را افزایش دادند. این ترند تا همین امروز نیز ادامه دارد و حالا در شمایل حذف حاشیه ها ظهور نموده.
اگرچه گلکسی نوت و نمایشگر 5.3 اینچی اش در آن موقع بسیار عظیم به نظر می رسید، با استانداردهای امروزی آنقدرها هم عظیم نیست. برای مثال، گلکسی نوت 10 پلاس به نمایشگر 6.8 اینچی مجهز شده و گلکسی اس 20 اولترا هم پا را فراتر گذاشته و نمایشگر 6.9 اینچی را برگزیده. و موضوع صرفا راجع به افزایش ابعاد نمایشگر به وسیله کاهش دادن حاشیه ها هم نیست، هر دو پرچمداری که بالاتر نام بردیم از نظر ابعادی کلی هم عظیم تر از اولین گلکسی نوت هستند.
با در نظر داشتن تمام این مسائل، باید کلاه مان را به احترام سامسونگ برداریم. سامسونگ مدت ها پیش تر از هرکس دیگر به این باور رسید که عظیم تر، بهتر است و درست هم فکر می کرد. این غول تکنولوژی در سال 2011 به دنیا نشان داد که یک ابداع گر واقعی است. این شرکت می دانست که ما، مصرف نمایندگان، چه می خواهیم و کاری به این نداشت که فکر می کنیم چه می خواهیم.
چشم اندازی که این شرکت برای خود ترسیم کرد و ذهنیتی که در پیش گرفت، می تواند یادآور امثال هنری فورد کبیر، موسس شرکت فورد، و مغزهای پشت طراحی Model T باشد که اکنون تاثیرگذارترین اتومبیل قرن بیستم میلادی نام گرفته است. مردی که این اتومبیل های جدید را به دست عموم رساند بعدا گفت: اگر از مردم می پرسیدم که چه می خواهند، آن ها به دنبال اسب بخارهای سریع تر می بودند.
چرا گلکسی نوت 20 اولترا برای گیمرها گوشی خوبی نیست؟
منبع: Android Authority
منبع: دیجیکالا مگ