راهنمای جامع تحصیل در دانمارک
به گزارش یومی بلاگ، تحصیل در دانمارک یک گزینه بسیار مناسب برای مهاجرت تحصیلی به کشورهای اروپایی است که شرایط و موقعیت بسیار مناسبی دارد. تحصیلات در این کشور اروپایی به از کیفیت بالا و در سطح کلاس جهانی برخوردار است و شما با هزینه کمتر به نسبت بعضی از کشورها می توانید از برترین خدمات آموزشی در اروپا بهره ببرید.

اگر شما هم علاقه مند به تحصیل در کشور دانمارک هستید می توانید با رزرو وقت مهاجرتی از سایت خبرنگاران با مشاوران مجرب ما در زمینه تحصیل در این کشور صحبت کنید و تصیمیم خود را برای آینده بگیرید. بعلاوه در ادامه این پست شرایط کامل درس خواندن در دانمارک آنالیز شده است.پس تا سرانجام باما بمانید.
کشور دانمارک یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی است که در شمال اروپا واقع شده است و با کشورهای آلمان به صورت زمینی و سوئد به وسیله دریا هم مرز می باشد. مرکز دانمارک شهر کپنهاگ و زبان رسمی مردم آن دانمارکی است که زبان آلمانی نیز در بعضی از منطقه ها این کشور صحبت می گردد.
کشور دانمارک طی سال های گذشته به دلایل زیادی مورد توجه عموم قرار گرفته و بعلاوه برای تحصیل در اروپا نیز در فهرست کشورهای قابل قبول قرار گرفته است. در ادامه این پست به طور کامل به شرایط تحصیل در کشور دانمارک می پردازیم پس همراه ما باشید.
تحصیل در دانمارک
تحصیل در دانمارک همچون بسیاری از کشورهای اروپایی از محبوبیت بالایی برخوردار است و در سال های اخیر بسیار مورد توجه علاقه مندان به تحصیل در اروپا قرار گرفته است. دلایل بسیاری سبب شده است تا دانمارک در گزینه های مورد آنالیز مهاجرت تحصیلی برای ایرانیان قرار بگیرد که در ادامه به بعضی از آن ها اشاره می کنیم.
در ابتدا باید گفت که کیفیت آموزشی دانشگاه های دانمارک بسیار بالا هستند و نام بعضی از این دانشگاه ها در فهرست بهترین دانشگاه های اروپا به چشم می خورد. به طور مثال نام دانشگاه کپنهاگ، دانشگاه آرهوس و دانشگاه فنی دانمارک (DTU) که تنها چند نمونه از دانشگاه های دانمارک هستند، در میان بهترین های جهان به چشم می خورد.
از دیگر مواردی که باعث محبوبیت تحصیل در دانمارک شده است، هزینه تحصیل در دانمارک است که به نسبت بسیاری از کشورها همچون: کانادا، استرالیا و آمریکا ارزان تر است. به طور میانگین شهریه دانشگاه های دانمارک در حدود 6000 تا 16000 یورو در سال متغیر است که در کنار آن دانشجو می تواند برای تامین هزینه های زندگی از یاری هزینه های مالی استفاده کند.
یکی دیگر از مزیت های تحصیل در دانمارک ظرفیت کلاس های درس است که برای بهبود عملکرد آموزش تعداد دانشجویان در کلاس های درس بسیار کم در نظر گرفته شده است تا دانشجو به راحتی بتواند از محیط آموزشی و اساتید مجرب بهره بگیرد.
زبان رسمی کشور دانمارک همیشه یکی از دغدغه های افراد علاقه مند به تحصیل در این کشور بوده است. اما باید گفت که زبان انگلیسی در این کشور بسیار محبوب و مورد استفاده است و بعلاوه بسیاری از برنامه های آموزشی در دانشگاه های دانمارک به زبان انگلیسی تدریس می شوند که نگرانی ها در مورد زبان را از بین می برد.
به طور کلی چهار نوع مؤسسه آموزش عالی در کشور دانمارک وجود دارد که افراد با توجه به احتیاجهای شخصی خود یکی از این چهار نوع را انتخاب می نمایند. موسسات آموزش عالی در دانمارک به انواع دانشگاه ها، کالج های دانشگاهی، آموزشگاه های آموزش عالی حرفه ای و موسسات آموزشی هم سطح دانشگاه که آموزش هنر و معماری را ارائه می دهند، تقسیم می شوند.
بعلاوه در کشور دانمارک نوع خاصی از مؤسسات آموزشی وجود دارد که بسیار شبیه به آموزشگاه های بازرگانی هستند و مدارک کاردانی و کارشناسی را در زمینه های مرتبط با تجارت ارائه می دهند و برای علاقه مندان به حوزه مدیریت و تجارت بسیار مجذوب کننده هستند.
شرایط تحصیل در دانمارک
برای مهاجرت به وسیله تحصیل به هر کشوری در جهان احتیاج به داشتن اطلاعات کافی در زمینه شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آن کشور است که ما در این مطلب به شرایط تحصیل در دانمارک و بعلاوه نحوه گرفتن پذیرش از دانشگاه های دانمارک اشاره می کنیم.
برای تحصیل در دانمارک به عنوان دانشجوی بین المللی، در ابتدا باید به وسیله وب سایت مخصوص افراد خارجی درخواست پذیرش تحصیلی را ثبت کرد که این درخواست برای حدبیشتر هشت برنامه مجاز است. بعلاوه فرد متقاضی باید تمامی مدارک مورد احتیاج را به دقت آنالیز کند و ترجمه انگلیسی مدارک را ارسال کند.
علاوه بر موارد فوق باید قبل از اقدام برای هر برنامه آموزشی در دانمارک از شرایط زبانی آن اطلاع کسب کنید و مدارک زبان مورد احتیاج را آماده کنید تا روند اخذ پذیرش تحصیلی شما به تعویق نخورد. برای تحصیل در دانمارک اصولا یکی از مدارک آیلتس، تافل و یا PTE قابل قبول است. بعلاوه برای یاری به شانس خود برای رفتن به دانمارک، حتما برای بیش از یک دانشگاه درخواست دهید.
بعلاوه متقاضیان تحصیل در دانمارک برای تحصیل در این کشور به ویزای تحصیلی دانمارک احتیاج است و پس از اقدامات اولیه و اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر باید برای گرفتن ویزای تحصیلی دانمارک اقدام کرد. مدارک مورد احتیاج برای گرفتن ویزای تحصیلی دانمارک عبارت اند از:
- پاسپورت معتبر
- سوابق تحصیلی
- انگیزه نامه
- نامه پذیرش دانشگاه
- پرداخت شهریه ترم اول دانشگاه
- یک قطعه عکس
- مدرک زبان
- مدارک مربوط به تمکن مالی
رمز موفقیت در گرفتن ویزای تحصیلی دانمارک داشتن اطلاعات دقیق از شرایط سفارت برای متقاضیان ایرانی است که همیشه درحال تغییرات است. پس بهترین زمان برای آنالیز شرایط ویزای تحصیلی قبل از اقدامات اولیه می باشد.
هزینه تحصیل در دانمارک
شهریه برای تمام برنامه های کارشناسی در دانمارک برای دانشجویان کشورهای اتحادیه اروپا / EEA رایگان است. اما دانشجویان سایر کشورها مانند ایران باید برای تحصیل در دانمارک هزینه و شهریه پرداخت نمایند. البته گفتنی است که شهریه دانشگاه های دانمارک به نسبت بسیاری از کشورهای آمریکایی و اروپایی کمتر است.
هزینه تقریبی شهریه دانشگاه های دانمارک در حدود 6000 تا 16000 یورو در سال متغیر است. با این حال، بسیاری از برنامه های بورسیه تحصیلی و یاری های مالی از برنامه های مختلف عمومی، بنیادها و خود مؤسسات آموزش عالی در دسترس دانشجویان هستند.
به عنوان مثال برنامه Erasmus Mundus یکی از چندین بورسیه تحصیلی در کشور دانمارک است که برای همه دانشجویان که در برنامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل می نماید در صورت واجد شرایط بودن تعلق می گیرد.
هر فرد متقاضی تحصیل در دانمارک علاوه بر هزینه شهریه باید شرایط و هزینه زندگی دانشجویی در کشور دانمارک را نیز آنالیز کند. به طور مثال هزینه اجاره یک آپارتمان اشتراکی برای هر فرد در حدود 450 تا 670 یورو در ماه هزینه دارد. بعلاوه هزینه خورد و خوراک ماهانه در حدود 200 تا 270 یورو و هزینه حمل و نقل عمومی در حدود 60 یورو در ماه محاسبه شده است.
تمامی دانشجویان بین المللی مقیم دانمارک به تمامی خدمات درمانی به استثنای مراقبت های دندانپزشکی بدون پرداخت هزینه و کاملا رایگان دسترسی دارند، که این یکی از مهمترین مزیت های تحصیل در دانمارک به شمار میرود و در کاهش هزینه های تحصیل در این کشور یاری می نماید.
بعلاوه دانشجویان بین المللی اجازه دارند در طول دوران تحصیل در دانمارک هفته ای 20 ساعت کار پاره وقت داشته باشند که در ماه های ژوئن، جولای و آگوست به صورت تمام وقت نیز می توانند کار نمایند. داشتن کار در دوران تحصیل کاهش هزینه ها را تا حد زیادی برای دانشجویان به ارمغان می آورد.
اقامت بعد از تحصیل در دانمارک
از آنجایی که کشور دانمارک یکی از کشورهای پیشرفته در قاره سبز به شمار میرود، داشتن تخصص در زمینه های فناوری اطلاعات و حوزه های تخصصی مهندسی یاری به سزایی در پیدا کردن شغل مناسب در دانمارک است و از این روی بسیاری از افرادی که در این کشور تحصیل می نمایند به راحتی شغل مناسب خود را پیدا می نمایند.
همه دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند به مدت 6 ماه برای پیدا کردن شغل در دانمارک بمانند و در صورت پیدا کردن شغل ویزای تحصیلی خود را به نوع کاری تغییر دهند. بعلاوه داشتن مهارت کافی در زبان انگلیسی یکی از شاخصه های مهم برای شرکت های دانمارکی است.
تحصیل در دانمارک به زبان انگلیسی
خوشبختانه کشور دانمارک ارتباط بسیار نزدیکی با زبان انگلیسی دارد و مردم این کشور به راحتی از زبان انگلیسی در مکالمات خود استفاده می نمایند. پس یکی از اصلی ترین دغدغه های دانشجویان بین المللی که زبان محلی این کشور است رفع شده است.
طبق آخرین آمار منشر شده بیش از 600 برنامه مختلف آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی در کشور دانمارک به زبان انگلیسی ارائه می گردد که این خود به تنهایی یکی از مهمترین نکات تحصیل در دانمارک به شمار می رود. رشته هایی همچون: مهندسی عمران، طراحی، اقتصاد، علوم محیطی و مدیریت بازرگانی برای تحصیل در دانمارک بسیار محبوب اند.
بیشتر دانشگاه های رتبه برتر در دانمارک در بسیاری از رشته های محبوب و بعلاوه مقاطع تحصیلی مختلف گزینه تحصیل به زبان انگلیسی را در کنار تحصیل به زبان دانمارکی دارند و دانشجویان بین المللی به راحتی می توانند از میان گزینه های متنوع پیش روی خود، بهترین رشته تحصیلی را انتخاب نمایند و به زبان انگلیسی در دانمارک تحصیل نمایند.
دانشگاه آلبورگ، دانشگاه آرهوس، دانشکده بازرگانی کپنهاگ و دانشگاه روسکیلد از جمله مهمترین دانشگاه های دانمارک هستند که متقاضیان می توانند در رشته های انگلیسی زبان تحصیل نمایند و لازمه آن داشتن یکی از مدارک معتبر مهارت زبان انگلیسی همچون آیلتس، تافل یا PTE است.
شرایط تحصیل در دانمارک با مدرک دیپلم
متقاضیان برای تحصیل در کشور دانمارک همچون بسیاری از کشورهای جهان، برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع کارشناسی ضروری است از دوره دبیرستان فارغ التحصیل شده باشند. متقاضی باید در هنگام ثبت درخواست، مدارک مربوط به سوابق تحصیلی دوره دبیرستان و مدرک دیپلم را به همراه سایر مدارک ارسال کند. دیگر مدارک مورد احتیاج برای ثبت درخواست عبارت اند از:
- مدارک دیپلم دبیرستان
- سوابق تحصیلی یا نمرات
- اثبات تسلط به زبان انگلیسی
- کپی شناسنامه
- پاسپورت
- تعداد 4 قطعه عکس
- انگیزه نامه
بعلاوه در هنگام ثبت درخواست باید تمامی مدارک مورد احتیاج را به زبان انگلیسی ترجمه کرد و اصل مدارک به همراه ترجمه انگلیسی آن ها را برای دانشگاه ارسال کرد. گفتنی است بعضی از دانشگاه های دانمارک شرایط اختصاصی به خود را برای پذیرش دانشجو دارند که با مراجعه به سایت دانشگاه آنالیز می شوند.
سخن پایانی
اگر کشور دانمارک مقصد شما برای تحصیل در خارج از کشور است بهتر است خود را برای زندگی در کنار مردمی شاد آماده کنید و از دوران تحصیل خود در این کشور اروپایی لذت ببرید. گروه مهاجرتی خبرنگاران در کلیه مراحل اخذ پذیرش تحصیلی از بهترین دانشگاه های دانمارک همراه شماست.
منبع: لتس گو یونی