طرز تهیه غذای فوری و لذیذ؛ اسپاگتی با تخم مرغ
به گزارش یومی بلاگ، برای تهیه این پاستا تنها به یک بسته اسپاگتی، چهار عدد تخم مرغ، روغن زیتون و سیر احتیاج دارید. افزودن پنیر پارمزان به این غذا آن را خوشمزه تر می نماید، اما ماده ای اختیاری است و می توانید این پاستان را بدون پارمزان نیز میل کنید.
مواد لازم:
226 گرم اسپاگتی نازک
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
2 حبه سیر بزرگ، قدری له شده و پوست کنده شده
4 عدد تخم مرغ
فلفل سیاه
پنینر پارمزان رنده شده (اختیاری)
نحوه پخت:
به گزارش خبرنگاران به نقل از نیویورک تایمز، در مرحله اول آب همراه با نمک را به جوش آورید و سپس پاستا را به آن اضافه کنید.
در مرحله دوم سیر و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت میانه رو به پایین مخلوط کنید. هر از چندگاهی سیر را درون روغن فشار دهید تا طعم آن حفظ گردد. سپس سیر را بردارید و روغن به جای مانده را اضافه کنید.
در مرحله سوم تخم مرغ ها را در روغن سرخ کنید سرخ کردن را ادامه دهید تا زمانی که سفیده ها تقریبا سفت شده و زرده ها هنوز کاملا روان باشند. پاستا را آبکش کنید و با تخم مرغ مخلوط کنید. توجه داشته باشید که باید سفیده ها را خرد نموده باشید. سپس مخلوط پاستا و تخم مرغ ها با حرارت یکسان پخته می شوند. در صورت تمایل در انتها غذا را با پنیر رنده شده بر روی آن سرو کنید.
منبع: فرارو