فرق اصلی فلفل های قرمز ، سیاه و سفید چیه ؟

به گزارش یومی بلاگ، فلفل سیاه، سفید و قرمز همه از یک گیاه تهیه می شوند و رنگ فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد اما تفاوت هایی دارند که باید بدانید.

فرق اصلی فلفل های قرمز ، سیاه و سفید چیه ؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک، آیا می دانستید که بیش از یک نوع فلفل وجود دارد؟ فلفل یکی از رایج ترین ادویه ها در دنیا است. افراد وقتی می خواهند ادویه های مورد علاقه خود را مصرف نمایند سلیقه و نظرات متفاوتی دارند به همین دلیل است که بعضی از ادویه ها، مثلا فلفل، انواع مختلفی دارند که متناسب با نیازها مصرف می شوند مثل قیاس فلفل قرمز و سبز، دو نوع دیگر (فلفل سفید و سیاه)وجود دارد که بعضی ویژگی های کلیدی مهم را در بر دارند.

تفاوت فلفل سیاه و سفید

این گیاه می تواند تا 457.2 سانتی متر برسد، و در حیات وحش، تعیین شده است که ارتفاع آن به 914.4 فوت می رسد. این گیاه عضو خانواده فلفل سیاه هستند که هوای گرم را ترجیح می دهد و در تابستان آغاز به فراوری میوه می نماید

فلفل سفید و فلفل سیاه از یک گیاه به نام piper nigrum بدست می آیند و به عنوان چاشنی استفاده می شوند. برای استفاده موثر از این چاشنی ها مهم است که تفاوت اساسی بین آن ها را بدانیم.

با این وجود فلفل سیاه یا دانه های فلفل عمدتا در آسیای جنوبی رشد می نمایند عجیب نیست که بدانید فلفل واقعا یک ادویه است و بیشتر کاشفان و دریانوردان اروپایی چند قرن به دنبال آن بوده اند. به دلیل اهمیت آن، فلفل هم اکنون a¼ از بازار ادویه در دنیا را پوشش می دهد.

فلفل سیاه و سفید دقیقا انواعی از دانه ها هستند که تنها به دو روش (تحت حرارت خورشید و نیز در آب)پخته می شوند. فلفل سیاه، وقتی هنوز کاملا رسیده نیست از گیاه جدا می گردد این فرآیند پوست دانه ها را سیاه خواهد نمود.

فلفل سفید، را باید کمی صبر کنید تا قبل از آن که پوست بدنه آن جدا گردد خشک گردد این فرآیند دانه فلفل ها را از هم متمایز می نماید. از این رو، فلفل سفید تنها دانه در مقایسه با فلفل سیاه است که کل را به خود اختصاص می دهد. فلفل سفید، عطر و طعم ماندگاری ندارد و پس از گذشت زمان به سرعت رایحه آن از بین خواهد رفت.

بسیاری می گویند که مزه واقعی فلفل از پوست آن می آید. آن ها می گویند پوست دانه فلفل و یا پوست مواد شیمیایی تندی دارد که طعم قویتری به آن می دهد گفته می گردد در مقایسه با طعم دانه طعم بهتری دارد.

چنانچه در این بخش از می خوانید این دو به دلیل تفاوت فرضی آن ها در طعم و ظاهر، در انواع تدارکات غذایی مورد استفاده قرار می گیرند فلفل سفید معمولا در ساخت سس فرانسوی استفاده می گردد این باعث می گردد که سس بیشتر یک دست به نظر برسد چون دانه های سیاه در سس باقی نمی ماند.

علاوه بر این، این سس نیازی به طعم تند قوی که از فلفل سیاه شدیدتر ایجاد گردد، ندارد. بالعکس، گفته می گردد که فلفل سیاه گزینه مناسبی برای بیشتر غذاهای فرانسوی محسوب می گردد.

در کشورهای آسیایی فلفل سفید بیشتر غالب است، اگرچه فلفل سیاه در کشورهای عظیم مانند چین بسیار محبوب است. در آمریکا مردم بیشتر ترجیح می دهند از فلفل سیاه در حدود 95 % از پخت و پز استفاده نمایند. این باعث می گردد که فلفل سیاه یک جز ضروری برای پخت غذا مشابه اهمیت نمک باشد.

1. فلفل سفید در درست کردن غذاهای سفید یا یک دست مثل سس سفید استفاده می گردد در حالی که فلفل سیاه برای بیشتر غذاها استفاده می گردد.

2. فلفل سفید در مقایسه با فلفل سیاه طعم ملایم تری دارد.

3. فلفل سفید پوست دانه های بدون پوست هستند در حالی که فلفل سیاه، کل دانه های فلفل با پوسته سالم است.

اما اگر فلفل به طور کامل برسد، پس از آن کاملا قرمز می گردد و پس از آن پوشش بیرونی از بین می رود و یک مرکز سفید رنگ نمایان می گردد که به عنوان فلفل سفید باقی می ماند.

فلفل قرمز:

چندین گیاه مختلف وجود دارند که ممکن است به عنوان فلفل قرمز یاد می گردد. فلفل قرمز از میوه های کاملا رسیده گیاه فلفل به دست می آید، اما باید فرایند خشک کردن دانه ها سریع انجام گیرد.

اسکینوس موله :

میوه های درخت همواره سبز آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی، انواع دانه های صورتی یا سرخ هستند وقتی بطور کامل می رسند و اغلب به عنوان دانه فلفل فروخته می شوند گفته می گردد که هر دو میوه و برگ برای خوک ها و ماکیان سمی هستند و گزارش هایی وجود دارد مبنی بر این که بچه ها از خوردن این گیاه بیمار شده اند.

پوست فلفل قرمز:

بسیار رایج تر از اسکینوس موله ، دانه های فلفل قرمز خرد شده با خشک کردن، و سپس خرد کردن، یکی از انواع مختلف فلفل چیلی فراوری می شوند.

امروز از آمریکا جنوبی تا آرژانتین پیدا شد. گیاهان در هنگام برداشت رسیده، خشک و خرد می شوند. به طور کلی، بیشتر میوه ها به طور معمول از 0.4 تا 3 سانتی متر طول دارند و پوست نازکی دارد (که در آن نارنجی یا قرمز است) و مقدار زیادی دانه در آن وجود دارد.

یکی از انواع معروف فلفل که ممکن است برای ساختن دانه های فلفل قرمز مورد استفاده قرار گیرد سروانو بود ساقه را از فلفل قرمز تازه جدا کنید .

برای تهیه فلفل سبز باید دانه های فلفل به صورت زرد و نارس برداشت شوند و برای جلوگیری از تخمیر شدن در معرض نمک یا سرکه قرار گیرند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 16 دی 1399 بروزرسانی: 16 دی 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 6164

به "فرق اصلی فلفل های قرمز ، سیاه و سفید چیه ؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرق اصلی فلفل های قرمز ، سیاه و سفید چیه ؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید