کمبود راهنمایان مسلط به زبان های خاص در گردشگری ایران

به گزارش یومی بلاگ، رئیس هیأت مدیره کانون راهنمایان گردشگری کشور رشد فعلی صنعت درآمدزای گردشگری ایران را روندی لاک پشتی می خواند و کمبود زیرساخت های زبان های خاص در کشورمان را یکی از عوامل ضعف در این صنعت دانست.

کمبود راهنمایان مسلط به زبان های خاص در گردشگری ایران

محسن حاجی سعید در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، با اشاره به این که راهنمایان تور در ایران از سطح سواد بالایی برخوردار هستند، می گوید: سطح سواد و تسلط راهنمایان تور در ایران بر حوزه های فرهنگی نسبتاً بالاست اما در حوزه های مختلف گردشگری به ویژه طبیعت گردی و ژئوتوریسم نیازمند تقویت و ارتقای دانش بیشتری هستیم.

وی با بیان این که بعضاً گناه عدم تسلط برخی از مسئولان به پای راهنمایان گردشگری نوشته می شود، می گوید: در برخی از مراسم ها و تورها که بعضاً شاهد برخی از آن ها در کشور نیز هستیم، از افرادی به عنوان راهنمایان گردشگری استفاده می شود که در واقع نه تنها راهنمای گردشگری نیستند بلکه از تخصص های غیرمرتبطی نیز برخوردارند.

این مسئول با اشاره به عدم تأمین زیرساخت های زبان های خاص به عنوان یکی از مسائل فعلی گردشگری کشورمان، می گوید: در حالی زیرساخت های ارتباطی و سرمایه گذاری با کشورهای بزرگ گردشگری به ویژه چین در حال فراهم شدن است که هنوز در زمینه زبان های خاص بویژه زبان چینی دچار ضعف هستیم.

وی جذب راهنمایان گردشگری مسلط به زبان های خاص را یکی از ملزومات توسعه این صنعت در کشورمان عنوان می کند و می گوید: در حال حاضر 8900 کارت زبان انگلیسی برای راهنمایان گردشگری کشور صادر شده است اما تعداد بسیاری محدودی در دیگر زبان های خارجی آموزش دیده اند.

حاجی سعید بکارگیری راهنمایان گردشگری مسلط به زبان انگلیسی در زبان های خاص را یکی از اقدامات مهم در حوزه گردشگری می داند و می گوید: روند فعلی رشد گردشگری کشورمان روندی لاک پشتی است و جذب گردشگر در آن نسبت به رشد دنیا، وضعیت مساعدی ندارد لذا تأمین زیرساخت ها به منظور توسعه سرمایه گذاری پایدار در این بخش ضروری است.

رئیس تشکل های گردشگری استان یزد در ادامه حرکت مواج رشد گردشگر در ایران را یکی از عوامل سردرگمی سرمایه گذاران این بخش بیان و در این باره خاطرنشان می کند: رشد گردشگر در بیشتر دنیا روندی صعودی دارد ولی در کشورمان به علت برخی نوسانات به صورت مواج در حرکت است و تبعات این نوع رشد نیز سردرگمی سرمایه گذاران و عدم تأمین مناسب زیرساخت های این صنعت را به دنبال دارد.

البته سیدمصطفی فاطمی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد نیز برقراری ارتباطات بیشتر بین ایران و چین را یادآور می شود ولی در حین حال از ضعف در زمینه زبان های خاص خارجی در راستای این تعاملات می گوید.

این مسئول در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، با اشاره به رفع مشکل کمبود زیرساخت های زبان چینی در یزد، اظهار می کند: هفت نفر متشکل از تعدادی راهنمای تور و افرادی غیرراهنما به همین دلیل به کشور چین اعزام و مقیم شدند تا بتوانند به طور کامل به زبان چینی مسلط شوند.

مدیر کل میراث فرهنگی یزد با بیان این که تا سرانجام سال جاری بیش از 10 نفر در زمینه زبان چینی در یزد مسلط خواهند شد، می گوید: در حال حاضر دو نیروی مسلط به زبان چینی در یزد فعال هستند و تا سرانجام سال به تعداد کافی افراد مسلط به زبان چینی در شهر دنیای یزد خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 14 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 336

به "کمبود راهنمایان مسلط به زبان های خاص در گردشگری ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کمبود راهنمایان مسلط به زبان های خاص در گردشگری ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید