انتخاب بهترین های فوتبال ایران با مشارکت 2 میلیونی مردم
به گزارش یومی بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه ورزش، برنامه نوروز فوتبالی که در ایام نوروز به انتخاب برترین های فوتبال ایران پرداخت، توانست با استفاده از دو بستر سامانه پیامکی و سایت تلوبیون، و با نظرسنجی از کارشناسان ورزش و طرفداران فوتبال، برترین های فوتبال ایران را معین کند.

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
در این رای گیری که با مشارکت بالای مخاطبان رسانه ملی و فوتبالدوستان انجام شد، تیم منتخب سال 99 از نگاه کارشناسان و مردم انتخاب شد.
همچنین برای اولین بار، ده ها هزار نفر از مخاطبان شبکه ورزش که پیش از این تلویزیون تعاملی تلوبیون را با پخش زنده فوتبال و مسابقات ورزشی می شناختند از عید سال جاری و در برنامه نوروز فوتبالی تعامل گسترده با این سامانه را شروع نموده و رای خود را به وسیله تلویزیون تعاملی تلوبیون به بازیکنان و مربیان و تیم های مورد علاقه خود دادند.
در سرانجام این آرای مردمی، پرسپولیس به عنوان بهترین تیم ایران در سال 99 و سید جلال حسینی و یحیی گل محمدی به عنوان بهترین بازیکن و بهترین سرمربی سال 99 فوتبال ایران معرفی شدند.
گفتنی است که در مجموع 2 میلیون و 76 هزار و 518 رای که نشان دهنده استقبال چشمگیر مردم در انتخاب برترین های فوتبال ایران در سال 99 بود به برنامه نوروز فوتبالی ارسال شد.
برنامه نوروز فوتبالی با همکاری مشترک شبکه ورزش سیما و اپلیکیشن تلوبیون طراحی شد و علاوه بر پیامک، برای اولین بار به وسیله تلوبیون امکان شرکت در نظرسنجی برنامه های تلویزیونی برای مردم مهیا شد.
منبع: خبرگزاری مهر