بحران کرونا در پاکستان

به گزارش یومی بلاگ، اگرچه مقامات پاکستانی با شناسایی 20 شهر به عنوان کانون شیوع ویروس کووید-19 در این کشور اقدام به اعمال محدودیت ها در 1300 نقطه کردند، اما گسترش این بیماری شکل خطرناکی به خود گرفته تاجایی که شهر اسلام آباد پایتخت پاکستان نیز این روزها به شدت با بحران کرونا درگیر است.

بحران کرونا در پاکستان

به گزارش روز سه شنبه رسانه های پاکستان، میزان شیوع ویروس کرونا در بخش های مختلف شهر اسلام آباد به شکل خطرناکی سرعت گرفته و نهادهای انتظامی و بهداشتی با شناسایی مناطق که بیشترین موارد ثبت به این بیماری را دارند، اقدام به بستن و اعمال قرنطینه می کنند.

سرعت افزایش تعداد بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان تا به امروز کاهش نیافته است و مسئولان این کشور نسبت به افزایش شمار مبتلایان به کرونا تا آخر ماه آینده میلادی به 300 هزار نفر ابراز نگرانی می کنند.

علاوه بر کلان شهرهای پاکستان مانند کراچی، کویته، لاهور و پیشاور، این روزها ده ها نقطه در شهر اسلام آباد به دلیل شیوع کرونا مسدود شده و قرنطینه خانگی برای ساکنان این مناطق به اجرا درآمده است.

شهر اسلام آباد با جمعیتی حدود یک میلیون و 200 هزار نفر شاهد افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا است. تا به امروز بیش از 11 هزار 300 نفر به کرونا مبتلا شده و 106 نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

ستاد عملیات و مدیریت مبارزه با کرونا در پاکستان 20 شهر این کشور از جمله اسلام آباد، راولپندی، لاهور، کراچی، پیشاور، حیدرآباد، لارکانا، مولتان و سیالکوت را به عنوان مراکز اشاره کرونا معرفی کرد و متعاقب آن محدودیت هایی کرونایی در بسیاری از نقاط در این شهرها به اجرا گذاشته شد.

تازه ترین آمارهای رسمی در پاکستان حکایت از جان باختن 105 بیمار کرونایی در مدت شبانه روز گذشته و ابتلای بیش از 3900 نفر دیگر به این ویروس دارد. در مجموع تا به امروز بیش از 185 هزار پاکستانی به ویروس کووید-19 مبتلا شده و گفته می شود شرایط 3236 بیمار نیز بحرانی است.

وزیر بهداشت پاکستان که کشورش مجوز استفاده از داروهای رمدسیویر و دگزامتازون را برای درمان بیماران حاد کرونایی صادر کرده است، می گوید: نرخ مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در پاکستان در مقایسه با پیش بینی مقامات کمتر است.

به گفته ظفر میرزا ، 2.5 درصد از بیماران کرونایی در شرایط خطرناک قرار گرفته و 40 درصد بیماران نیز پیروز به شکست کرونا می شوند.

کارشناسان حوزه بهداشت در پاکستان معتقدند: آمار مبتلایان به کرونا بیش از ارقام رسمی اعلام شده توسط دولت است. براساس تازه ترین محاسبات، در شهرهای پاکستان از هر 10 نفر، یک نفر به کرونا مبتلا می شود و در مناطق روستایی نیز از هر 30 نفر، ابتلا به کرونا در یک نفر تایید می شود. ،ایرنا

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان رااینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 29 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 4500

به "بحران کرونا در پاکستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بحران کرونا در پاکستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید