تزریق اشتباهی، جان بیماری را در رفسنجان گرفت
به گزارش یومی بلاگ، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در استان کرمان، جزییات بیشتری از خطای اتفاق افتاده در پی مرگ مشکوک یک بیمار در بیمارستان علی ابن ابیطالب (علیه السلام) را خاطرنشان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، در این اطلاعیه آمده است: در پی آنالیز بیشتر در مورد فوت ناگهانی مرحوم سعید خانی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ضمن حضور در تمامی جلسات فوق العاده ویژه کمیته مرگ و میر و هیئت تخلفات اداری و بازرسی با آنالیز کلیه عوامل احتمالی دخیل در امر مذکور به این نتیجه رسیدند که متاسفانه حادثه مذکور به علت اختلال در فرایند تحویل دارو به بخش اتفاق افتاده است.
نهایتاً پرستار مسئول که می بایست برابر دستور پزشک معالج ویتامین ث تزریق می نمود به علت تشابه بسیار زیاد شکل دارو با داروی دیگر، تزریق اشتباهی انجام می دهد و متاسفانه منجر به مرگ شده است.
در نهایت بعد از جلسات مشترک با افراد دخیل در این ماجرا، منجر به استعفای پنج نفر از مسئولین بیمارستان در رده های مختلف و معرفی 17 نفر کارمند به هیئت رسیدگی به تخلفات شد. در ضمنً نتیجه کالبد شکافی بیمار در آینده به وسیله پزشکی قانونی استان اعلام خواهد شد.
در خاتمه این اطلاعیه بیان شده است: ضمن عذرخواهی مجدد ریاست و معاونت درمان دانشگاه مغفرت الهی را برای مرحوم سعید خانی آرزو داریم و امید داریم با تمهیداتی که اندیشیده شده در آینده کمترین خطای پزشکی را داشته باشیم.
منبع: فرارو