تندترین غذاهای جهان را در کدام کشورها می توان چشید؟

به گزارش یومی بلاگ، افراد بسیاری در جهان به غذاهای تند و پر ادویه علاقه دارند و با این حال بیشتر آن ها این موضوع را خوب می دانند که خوردن غذاهای به معنی واقعی تند، کار چندان آسانی نیست.

تندترین غذاهای جهان را در کدام کشورها می توان چشید؟

غذاهای تند می توانند با بالا بردن درجه حرارت بدن و ضربان قلب، سوخت وساز آن را نیز بالا ببرند. همچنین این غذاها حاوی کپسایسین هستند که می تواند به تعریق منجر شود و از این لحاظ مانند ورزش عمل می نماید.

اگر شما هم جزو کسانی هستید که قصد دارید در طول سفر خود غذاهای تند هر کشور را امتحان کنید، خبر خوب این است که کشورهای بسیاری را می توان در جهان پیدا کرد که غذاهای تند آن ها هواداران زیادی دارد؛ از جمله:

  • تایلند
  • مکزیک
  • مالزی
  • کره
  • جامائیکا
  • هند
  • چین

تایلند

تایلند، یکی از معروف ترین مقاصد گردشگری جهان به حساب می آید که غذاهای خیابانی آن شهرت دارد و برخی از تندترین غذاها و سوپ های جهان را می توان در تایلند پیدا کرد.

غذاهای تایلندی به یاری گیاهان معطر و ادویه هایی پخته می شود که طعم دلپذیری به آن می بخشد. برای چشیدن طعم غذاهای تند تایلند می توانید غذاهای حاوی گوشت و ماهی آن را امتحان کنید که با سس کاری قرمز غلیظ تهیه می شوند و طعم تند و در عین حال لذیذی دارند.

مکزیک

تقریباً می توان گفت که طعم غذاهای مکزیکی بدون فلفل های تند تکمیل نخواهد بود. فلفل هالاپینو، پوبلانو، سرانو، هابانرو و آنچو جزو تندترین فلفل ها هستند و در غذاهای مکزیکی به صورت تکی یا ترکیبی از آن ها استفاده می شود. پوزوله (Pozole) از جمله غذاهای تند مکزیک است که خوردن آن دل و جرئت می خواهد!

مالزی

غذاهای مالزی ترکیبی از غذاهای هندی و چینی هستند و اوتاک-اوتاک (Otak-otak)، یکی از تندترین غذاهای این کشور به شمار می رود. برای تهیه این غذا، فلفل های تند خشک شده را با ماهی خرد شده ترکیب می نمایند و آن را در برگ درخت موز قرار داده و بخارپز می نمایند. پیشنهاد می شود در سفر به مالزی، این غذای تند و در عین حال خوش طعم را از دست ندهید.

کره جنوبی

بولداک (Buldak) یکی از تندترین غذاهای جهان شناخته می شود و به آن مرغ آتشین نیز می گویند. دستور پخت های متنوع بسیاری برای این غذای کره ای وجود دارد که شدت تندی مرغ آن ها با یکدیگر متفاوت است و می توانید تندی آن را متناسب با میزان تحملتان انتخاب کنید. معمولاً غذاهای سبک دیگری همراه با این غذا سرو می شود تا شدت تندی آن را کمتر کند. بنابراین می توانید در سفر به کره جنوبی، این غذا را در لیست غذاهای تندی قرار دهید که باید یک بار آن را امتحان کنید.

جامائیکا

تقریباً می توان گفت جامائیکا در پخت برخی از بهترین غذاهای تند جهان با استفاده از گوشت بز تخصص دارد. جِرک چیکن یا همان مرغ جرک جامائیکایی، یکی از بهترین غذاهای تند این کشور به شمار می رود و طعم لذیذ و اشتهاآور آن ارزش امتحان کردن را دارد.

هند

وقتی صحبت از غذاهای هندی می شود، طعم غذاها بیشتر به کاری تند قرمز رنگی برمی شود که آن را از انواع فلفل، سیر، هِل و گشنیز تهیه می نمایند. در تمامی نقاط این کشور از فلفل سبز و قرمز برای طعم دادن و تند کردن غذا استفاده می شود. ویندالو پورک گوا (Goas Pork Vindaloo)، نماینده خوبی برای غذاهای تند هند به حساب می آید.

چین

برخی از بهترین غذاهای تند را می توانید در چین امتحان کنید. بخش های جنوب غربی این کشور معمولاً از فلفل های تند خشک شده و فلفل سیچوآن برای تند کردن غذا یاری می گیرند. این ویژگی آن ها تندی خاصی به غذاهای چینی می دهد که افراد علاقه مند به غذاهای فوق العاده تند از طعم آن راضی خواهند شد.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 مهر 1399 بروزرسانی: 17 مهر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 5042

به "تندترین غذاهای جهان را در کدام کشورها می توان چشید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تندترین غذاهای جهان را در کدام کشورها می توان چشید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید