خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را در کدام شهرها میشه تجربه کرد ؟

به گزارش یومی بلاگ، خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

در این مقاله از وب سایت مجله گردشگری خبرنگاران درباره خوشمزه ترین غذاهای ایرانی سخن خواهیم گفت پس اگر اهل شکم گردی در سفر هستید این مطلب را از دست ندهید .

خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را در کدام شهرها میشه تجربه کرد ؟

اگر از گردشگر های خارجی، درباره ویژگی های ایران بپرسید، بیشترشان از غذاهای ایرانی خیلی راضی هستند و از مزه انواع کباب ها، پلوها، آش ها و حلواهای ایرانی، حسابی تعریف می نمایند. اصولا ایرانی ها خوش خوراکند و تک تک شهرهای کشورمان غذاهای خوشمزه مخصوص به خود را دارند. یکی از افرادی که سفرهای زیادی داشت، توصیه می کرد در سفرهایتان سعی کنید غذاهای آن شهر را امتحان کنید. چرا که غذاهای سنتی تنها خوراک نیستند، بلکه معرف شرایط جغرافیای، مالی و اجتماعی آن شهر هم هستند.

میرزا قاسمی ماسوله

سفری به روستای 1000 ساله ی ماسوله در کنار تپه های گیلان شما را به سال های پیش و زندگی بومی و قدیمی ایران می برد. برای انتخاب غذاهای پرسبزی این منطقه یکی از برترین گزینه ها است. مهم ترین غذای ماسوله میرزا قاسمی است که با بادمجان دودی که روی ذغال داغ پخته شده، تهیه می گردد؛ سپس با سیر تازه به آرامی تفت می خورد و با گوجه ی له شده و روغن زیتون محلی ترکیب می گردد.

غذاهای تند بندرعباس

غذاهای جنوبی دقیقا مثل آب و هوای گرم منطقه حسابی تند و فلفلی هستند. بندر عباس در مسیر تجارت ادویه بین هند و اروپا واقع شده است. اگر دوست دارید قلیه میگو را امتحان کنید، به بندر عباس سفر کنید. این خورش تند با چند مشت گشنیز تازه، فلفل قرمز، میگو و تمر هندی پخته می گردد. برترین جا برای انتخاب غذاهای دریایی رستوران هایی هستند که در نزدیکی بازار ماهی قرار گرفتند. چون در این رستوران های ماهی صید روز طبخ می گردد.

کوفته تبریزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

ایرانی ها عاشق کوفته های بزرگ هستند و بهتر است برای پیدا کردن خوشمزه ترین کوفته ها به شهر تبریز واقع در شمال غرب ایران سفر کنید. در تبریز کوفته هایی حاوی گوشت، لپه، زرشک، گردو، کشمش و تخم مرغ آب پز تهیه می گردد. معروف ترین نوع آن کوفته تبریزی است که هم نام شهر را در پی خود دارد و هم بسیار بزرگ است. این کوفته در سسی با ترکیب زعفران و گوجه غوطه ور می گردد.

ته چین برنج شیراز

ته دیگ، برنج برشته و کره ای است که در قسمت پایینی قابلمه تهیه می گردد. ته چین نوعی غذا است که تمام زیبایی های ته دیگ را چند برابر می نماید. برای تهیه ی ته چین ابتدا برنج با ماست، زرده ی تخم مرغ و زعفران مخلوط می گردد و لایه هایی از مرغ یا گوشت پرادویه در کنار آن قرار می گیرد و سپس به قدری می پزد که حسابی طلایی گردد. شهر شیراز مرکز ته چین های ایرانی است.

اگر عاشق شیرینی جات هستید، به یزد سفر کنید

شهر سحرآمیز یزد یکی از شهرهای تاریخی آجر خشتی است که در فلاتی بین بزرگ ترین صحراهای ایران واقع شده است و برای بادگیرها، معابد زرتشتیان قدیم و شیرینی های کوچکش شناخته می گردد. تمام قنادی های این شهر شیرینی هایی از جمله باقلوای بادامی و نوعی شیرینی پرهل و پسته به نام قطاب می فروشند.

ترشه تره تالش

جنگل ها و زمین های برنج تالش در کنار دریای خزر یکی از زیباترین مکان های طبیعی ایران در فصل بهار و تابستان هستند و ایرانی ها برای کوهنوردی و گذراندن ساعاتی در طبیعت به این منطقه سفر می نمایند. ترشه تره یکی از غذاهای این منطقه است که با سبزیجات تهیه می گردد. برای تهیه ی ترشه تره از چند کیلو اسفناج، کرفس، جعفری، گشنیز و جعفری استفاده می گردد. در کنار هر وعده ی غذایی نوعی پیش غذای پرسبزی تهیه می نمایند. سبزیجات پخته شده با آبلیموی تازه هم زده می گردد و در آخر چند تخم مرغ در کنار سبزیجات قرار می گیرد.

خرید گلاب کاشان

گل رز یکی از گیاهان بومی ایرانی ست و از 2500 سال پیش ایرانی ها از گلبرگ گل رز برای فراوری گلاب استفاده می کردند. هر سال در کاشان جشنواره ی رز برگزار می گردد و می توانید تمام مراحل تهیه ی گلاب را مشاهده کنید. از برداشت گل گرفته تا جدا شدن گلبرگ ها! در طول این جشنواره تمام شهر را بوی گل دربر می گیرد و هیچ چیز بهتر از خوردن یک کاسه فالوده ی خنک در این فضای رنگی نیست.

دیزی مشهد یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

این غذای سنتی با گوشت گوساله، نخود و سیب زمینی تهیه می گردد و تمام مواد لازم در یک ظرف سفالی برای چند ساعت روی آتش قرار می گیرد و گوشت به حدی می پزد که می توانید آن را با چنگال له کنید. این غذا مخصوص شهر مشهد، شهر امام رضا، هشتمین امام شیعیان است. تمام رستوران ها و کافه های کوچک برای ناهار یا شام دیزی سرو می نمایند و به همراه نان لواش روی میز می برند. سپس نان روی میز به تکه های کوچک تقسیم می گردد و داخل ظرف سفالی ریخته می گردد تا قسمت رقیق آب گوشت را به خود جذب کند.

آش رشته اصفهان

آش همواره در برنامه ی غذایی ایرانی ها جا داشته است، تا حدی که به کسی که در ایران غذا می پزد، آشپز گفته می گردد. آش رشته غذایی دلچسب است که با حبوبات، سبزیجات تازه و رشته تهیه و معمولا با کشک سرو می گردد. برترین مکان برای لذت بردن از آش در هتل عباسی اصفهان است. جایی که درختان پرشکوفه و آب نماهای زیبا شما را احاطه نموده اند. این هتل 300 ساله قدیمی ترین هتل دنیا معرفی شده است.

چلو کباب تهران یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

کباب یعنی تکه های گوشت گوسفند یا مرغ که روی ذغال برشته شده اند و روی یک بشقاب برنج کره ای قرار می گیرند. این غذا یکی از مهم ترین وعده های غذایی ایرانی ها محسوب می گردد. در کنار آن گوجه ی کباب شده، ماست چکیده، سبزی تازه و خیارشور ترد سرو می گردد. در تمام خیابان های ایران یک رستوران چلوکبابی پیدا می گردد. اگر دوست دارید در یک رستوران لوکس غذا میل کنید، رستوران شاندیز تهران جای مناسبی برای شما است. کباب چنجه به همراه سماق یک ترکیب فوق العاده خلق می نماید.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 19 مهر 1403 بروزرسانی: 19 مهر 1403 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 14092

به "خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را در کدام شهرها میشه تجربه کرد ؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین غذاهای ایرانی را در کدام شهرها میشه تجربه کرد ؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید