جزئیات نحوه فروش سهام عدالت

به گزارش یومی بلاگ، سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، ضمن تشریح جزئیات فروش این سهام، اعلام نمود: افرادی که برای فروش سهام عدالت به کارگزاری ها مراجعه می کنند، می توانند سهام هر یک از شرکت ها را تا 30 درصد انتخاب کرده و بفروشند اما افرادی که از طریق بانک نسبت به فروش اقدام می کنند نیازی به کد بورسی ندارند و با کد ملی 30 درصد از ارزش سهام خود را بدون معین نوع سهام و به انتخاب بانک می فروشند.

جزئیات نحوه فروش سهام عدالت

حسین فهیمی با اشاره به شروع فرایند فروش سهام عدالت از طریق بانک ها، اظهار کرد: نخستین بسته پیشنهادی بانک ها برای افرادی که روش مستقیم را انتخاب و برای سفارش گیری به شعب بانک ها مراجعه کرده بودند، روز گذشته فروش رفت. درواقع مشمولان سهام عدالت می توانند پس از انتخاب روش مستقیم برای مدیریت سهام خود، با مراجعه به بانک ها 30 درصد سهام خود را بفروشند. البته سهام دار در تعیین 30 درصد نقشی ندارد و انتخاب آن بر عهده بانک است.

به گفته او زمانی که فرد برای فروش سهام خود به بانک مراجعه می کند نیازی به ارائه کد بورسی ندارد و فقط باید کد ملی ارائه دهد.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت در ادامه در مورد مشمولانی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند و قصد دارند سهام خود را از طریق کارگزاری ها بفروشند نیز توضیح داد: در این روش سفارش گذاری از روز گذشته شروع شده است و کارگزاران از امروز (11 خرداد) شروع به معامله می کنند.

فهیمی در تشریح تفاوت فروش سهام عدالت از طریق بانک با کارگزاری نیز توضیح داد: افرادی که به بانک مراجعه می کنند، سفارش فروش یکجا برای 30 درصد از سهام را وارد می کنند. اما افرادی که به دفاتر کارگزاری مراجعه می کنند انتخاب با خودشان است. درواقع می توانند هر یک از شرکت هایی که در سبد خود دارند را تا 30 درصد انتخاب کنند و برای فروش بگذارند. البته سقف را کارگزار تعیین می کند.

در نظر دریافت کد جداگانه برای سهام عدالت

همچنین سعید اسلامی، عضو شورای عالی بورس نیز در مورد نحوه فروش سهام عدالت توضیح داد: شرکت هایی که در سبد سهام عدالت هستند، کد جداگانه ای دارند؛ یعنی اگر سهام دار سهام شرکت ایکس را در پرتفوی خود دارد، سهمی که از این شرکت از طریق سهام عدالت به این فرد تخصیص پیدا می کند، کد جداگانه ای دارد.

بر اساس این گزارش، مشمولان سهام عدالت تا ساعت 24 پانزدهم خردادماه فرصت دارند با مراجعه به آدرس اینترنتی WWW.SAMANESE.IR روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کنند. عدم مراجعه به این سامانه به معنی انتخاب روش غیرمستقیم است.

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 12 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 4338

به "جزئیات نحوه فروش سهام عدالت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزئیات نحوه فروش سهام عدالت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید