فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون
به گزارش یومی بلاگ، - گوشت بوقلمون که حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است دارای طبعی گرم و تر بوده و مشخصه شاخص آن افزایش حجم توده گوشتی نسبت به استخوان ها و در نتیجه ضایعات کمتر نسبت به سایر گوشت هاست.
با ما همراه باشید و درباره وبلاگ جمال سیدی بیشتر بدانید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ابران کوک،فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون، طرز پخت گردن بوقلمون، مدت زمان پخت گوشت بوقلمون و ادویه مخصوص پخت بوقلمون مواردی هستند که آگاهی از آنها برای تهیه یک غذای مجلسی و خوشمزه لازم است.
فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون
- برای تهیه بوقلمون شکم پر سعی کنید از بوقلمون تازه بهره ببرید و در صورت استفاده از بوقلمون یخی حداقل 2 روز آن را در یخچال قرار دهید تا یخ آن کاملا باز گردد. برای باز شدن یخ بوقلمون هرگز آن را در خارج از یخچال قرار ندهید.
- شکم بوقلمون را بیش از حد با مواد پر نکنید. پر کردن بیش از اندازه شکم بوقلمون با مواد، مانع از نفوذ گرمای فر به عمق گوشت بوقلمون شده و در نتیجه زمان پخت افزایش می یابد.
- گوشت بوقلمون دارای ضخامت بالایی است و برای پخت احتیاج به گرمای زیادی دارد، بنابراین بهتر است سطح داخلی و خارجی بوقلمون را مزه دار کنید و آن را در فر قرار دهید تا پخته گردد.
- قبل از کباب کردن گوشت بوقلمون به آن کره بمالید تا خوشرنگ شده و طعم و مزه آن خوب گردد.
- در یک ساعت اول پخت، سینه بوقلمون را به سمت پایین قرار دهید و رو به مایع استاک بگذارید تا با بخاری که از استاک بلند می گردد، پخته و نرم گردد، سپس آن را برگردانید تا به طور یکنواخت پخته گردد.
- یک ساعت قبل از آغاز پخت، بوقلمون را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، در این صورت مدت زمان پخت کاهش می یابد.
انتشار: 28 آبان 1399
بروزرسانی: 28 آبان 1399
گردآورنده: umeblog.ir
شناسه مطلب: 5656
به "فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید