کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند
به گزارش یومی بلاگ، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 14 هزار تن انبه از سطح باغات جنوب این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
به گزارش خبرنگار از ،اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه از اردیبهشت شروع و در خرداد به خاتمه رسید، گفت: هزار و 500 هکتار از باغات میوه استان به کشت انبه اختصاص دارد که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی اضافه نمود: شهرستان های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 90 درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می گردد.
وی اعلام کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A، B و C، کربوهیدرات ها، اسید های چرب، پروتئین ها، اسید های عالی و مواد معدنی است.
گ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 مرداد 1398
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: umeblog.ir
شناسه مطلب: 337
به "کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کشاورزان سیستان و بلوچستان 14 هزار تن انبه فراوری کردند"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید