400 سال هم کافی نیست

به گزارش یومی بلاگ، امیرحسین فتحی که این روزها به شدت از سوی طرفداران تیمش زیر فشار واقع شده است، در برنامه فوتبال برتر مدعی شد 40سال است از استقلال هواداری می نماید.

400 سال هم کافی نیست

قرار بود این ادعا برای مدیرعامل آبی ها معجزه کند و او را از زیر فشار بیرون بیاورد، اما موضوع برعکس شد و گزک دست پرسپولیسی ها داد. فتحی سال73 و هنگام قلع وقمع پرسپولیسی ها به خاطر اتفاقات داربی 30دی عضو کمیته انضباطی بود و اعتراف خودش مبنی بر اینکه در آن موقع نیز طرفدار استقلال بوده، آتو دست قرمزها داد. به این ترتیب مجتبی محرمی که خودش در آن ماجرا 3سال محروم شد، جرقه اعتراضاتی را زد که هنوز هم ادامه دارد.

اصل موضوع این بحث اما چیز دیگری است؛ اینکه آیا کارنامه 40سال طرفداری از یک تیم، برای به دست دریافت مدیریت آن باشگاه کافی است؟ یعنی هر کسی 40سال طرفدار استقلال بوده و حتی مناصبی در ارتباط با فوتبال هم داشته، می تواند برای مدیرعاملی آبی ها نامزد گردد؟ پس کیفیت و توانایی چه می گردد؟

جالب است که بعضی طرفداران استقلال در همین چند روز از حضور احتمالی سعید آذری در تیم محبوب شان حمایت کردند. آذری نه تنها استقلالی نیست و حتی هرگز تظاهر به این کار هم نکرده، بلکه سابقه مفصلی در اظهارنظر علیه سرخابی های پایتخت دارد و همین چندماه پیش هم دنبال حکم جلب خود فتحی می گشت! با اوج دریافت شایعه حضور آذری در استقلال نیز او حرفی از علاقه اش به این تیم نزد و با اشاره به پیراهن ذوب آهن می گفت: سبز سبزم، ریشه دارم. گروهی از طرفداران استقلال اما حاضر بودند همین آدم را به ساختمان باشگاه برسانند، چون درست یا غلط تصور می کردند او مدیر خوبی است و بهتر از فتحی می تواند امور تیم را اداره کند.

این موضوع حتی در خصوص بازیکنان هم صدق می نماید. همه پرسپولیسی ها می دانند بیرانوند اولش استقلالی بوده، اما الان از اینکه او با مهارتش به این تیم یاری می نماید خشنود هستند. استقلالی ها هم در جریان گرایش مجید حسینی یا اللهیار صیادمنش به پرسپولیس بودند، اما از حضور این جوانان توانا در تیم شان استقبال کردند. البته که تلفیق علاقه قلبی و مهارت فنی بسیار بهتر است، اما در غیراین صورت اولویت با کارآمدی و توانایی خواهد بود.

40سال که هیچ، حتی 400سال سابقه طرفداری هم کافی نیست برای اینکه یک نفر پستی مهم را در تیم مورد علاقه اش اشغال کند. طول مدت مدیریت فتحی در استقلال با کمبودها و کاستی های فراوانی همراه بوده. جالب است که امروز یکی مثل علی خطیر به کارشکنی علیه باشگاه متهم می گردد، اما مگر غیراز این است که خطیر را هم خود فتحی به استقلال آورد و داستان هایی را آغاز کرد که از زمان شفر تا الان ادامه دارد؟ نه آقای فتحی؛ استدلال شما برای اینکه مدیر استقلال باقی بمانید، قانع کننده نیست. در عمل باید نشان بدهید که به کار این تیم می آیید، وگرنه میلیون ها نفر دیگر در این مملکت بیشتر از شما استقلال را دوست دارند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 25 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 992

به "400 سال هم کافی نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "400 سال هم کافی نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید