6 اشتباه رایج در درست کردن قهوه
به گزارش یومی بلاگ، قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های گرم رایج در سراسر دنیا است، ولی درست کردن یک فنجان قهوه دلچسب مهارت خاصی می طلبد. اگر شما نیز هوادار پر و پا قرص قهوه هستید، برای آشنایی با 6 اشتباه رایج در درست کردن قهوه با
میلیون ها انسان در اقصی نقاط دنیا عاشق رایحه جادویی قهوه هستند و این نوشیدنی جزئی جدانشدنی در زندگی روزمره آن ها محسوب می گردد. تهیه این نوشیدنی در قهوه جوش یا دستگاه قهوه، در نهایت نتیجه بی نظیری خواهد داشت ولی عوامل متعددی می توانند بر کیفیت آن تاثیر بگذارند. از اینرو، برای دستیابی به قهوه ای با طعم و کیفیت عالی باید از بعضی اشتباه ها پرهیز کرد.
استفاده از قهوه کهنه
اگر شما یک قهوه خور حرفه ای هستید، حتما اندازهی از آن را ذخیره می کنید. اگرچه دانه های قهوه برای مدت بیشتری نسبت به قهوه آسیاب شده رایحه خود را حفظ می نمایند، ولی هر دوی آن ها برای مدت محدودی قابلیت حفظ کیفیت اولیه را دارند. پس بهتر است قهوه مورد احتیاج را به شکل دانه و برای مصرف دو هفته تهیه کنید.منجمدکردن قهوه
عده ای بر این باور هستند که قرار دادن پودر یا دانه قهوه در داخل یخچال یا فریزر باعث حفظ تازگی آن خواهد شد. شاید این روش درست باشد، ولی باز و بسته کردن متعدد ظرف قهوه باعث نفوذ هوا شده و در نتیجه قهوه غلیظ تر خواهد شد. برترین شرایط نگهداری قهوه، قرار دادن آن به دور از رطوبت، در ظرفی عاری از هوا و در دمای اتاق است.عدم نظافت کامل لوازم تهیه قهوه
نظافت مهم ترین اصل در آشپزخانه است، زیرا هم در سلامتی و هم در کیفیت غذاها و نوشیدنی های تهیه شده در آنجا تاثیر به سزائی دارد. هیچ کس حاضر به نوشیدن آب در لیوانی کثیف نیست. لوازم تهیه قهوه مانند آسیاب، قهوه جوش و ... نیز از این قاعده مستثنی نیستند. خوشبختانه، اخیرا قهوه سازهایی به بازار عرضه شده اند که به صورت اتوماتیک قابلیت شستشو و رسوب زدایی دارند.کیفیت آب
داشتن آبی تمیز و با کیفیت نعمت بزرگی است. البته طعم آب در منطقه ها مختلف شهر یا کشور حتی در فصول مختلف سال متغیر است. نتیجه آزمایش های انجام گرفته بر انواع آب نشان داده است که این فاکتور نیز در تغییر طعم قهوه بسیار تاثیرگذار است. اگرچه در آشپزخانه امکان آزمایش کیفیت آب وجود ندارد، ولی برترین راهکار استفاده از آب تازه برای تهیه قهوه است.آب جوش
اتحادیه قهوه اروپا (SCAE) استانداردهای خاصی را برای تهیه یک فنجان قهوه طلایی معرفی نموده است. یکی از این موارد دمای جوش مورد احتیاج برای آّب است. از نظر این اتحادیه برترین دما برای آب جوش قهوه 92 تا 96 درجه سانتی گراد است. برای به دست آوردن این دمای ایده آل احتیاجی به دماسنج نیست، زیرا 30 تا 45 ثانیه پس از جوشیدن کتری آب به این درجه می رسد. این مرحله مهم ترین قدم در تهیه یک قهوه عالی است و باعث می گردد تا بقیه مراحل به صورت اتوماتیک درست انجام شوند.آب بیش از اندازه
علاوه بر کلیه موارد فوق و جدا از روش تهیه قهوه، اندازه آب نیز بسیار مهم است. اندازه آب در تهیه قهوه نسبت دم نامیده می گردد. بنا به استاندارد ارائه شده از طرف اتحادیه قهوه اروپا نسبت آب مورد احتیاج به قهوه یک لیتر به 50 تا 65 گرم پودر قهوه است. البته بسته به ذائقه می توان اندازه قهوه را بیشتر کرد. منبع: telegraphمنبع: کجارو
انتشار: 10 آبان 1403
بروزرسانی: 10 آبان 1403
گردآورنده: umeblog.ir
شناسه مطلب: 14117
به "6 اشتباه رایج در درست کردن قهوه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "6 اشتباه رایج در درست کردن قهوه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید