اجرای پروژه مهر در گروی همکاری شهرداری ها

به گزارش یومی بلاگ، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز با تاکید بر اجرای مطلوب پروژه مهر گفت: شهرداری منطقه 4 نقش مهمی در این زمینه بر عهده دارد.

اجرای پروژه مهر در گروی همکاری شهرداری ها

صادق نیسی گمراوی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در گفت وگو با خبرنگار از ، به ملاقات با پوریا راه نورد مدیر شهرداری منطقه این کلانشهر اشاره نمود و گفت: برنامه ریزی برای اجرای هر چه بهتر پروژه مهر از اهداف تشکیل این جلسه است

او فراهم کردن بستر مناسب برای بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی تازه را مهم ترین هدف اجرای پروژه مهر اسم کرد و اضافه کرد: شهرداری ها می توانند نقش بسیار موثری در زمینه اجرای این پروژه فرهنگی ایفا نمایند.

نیسی گمراوی با بیان اینکه گستره مدارس آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در منطقه ها مختلف شهرداری است، اظهار کرد: رنگ آمیزی و شعار نویسی دیوار مدارس، شست و شوی حیاط مدرسه ها، نصب مبلمان شهری در حیاط، هرس درختان، تهیه سطل های پسماند و اهدای پرچم از جمله اقداماتی است که شهرداری ها در رابطه با پروژه مهر انجام دهند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز با اشاره به اینکه انجام چنین اقداماتی در قالب پروژه مهر علاوه بر اینکه سبب ایجاد روحیه نشاط در دانش آموزان مقاطع تحصیلی مختلف و به ویژه نوآموزان می گردد، بیان داشت: نوسازی مدارس و برطرف مسائل مختلف از دیگر مزایای این طرح است.

گ

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 8075

به "اجرای پروژه مهر در گروی همکاری شهرداری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرای پروژه مهر در گروی همکاری شهرداری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید