طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل؛ کاپ کیک هیجان انگیز و سورپرایزی
به گزارش یومی بلاگ، کاپ کیک نوعی کیک در مقدار کوچک و تک نفره است، که در قالب های فویلی یا کاغذی یا مقوایی به نام کپسول پخته می گردد. کاپ کیک ها در سر تا سر جهان طرفدارن بسیار زیادی دارند از مزیت پختن کیک به این روش میتوان به سرو راحت کیک اشاره نمود بعلاوه به علت اینکه سایز کاپ کیک ها کوچک هستند زودتر میپزند و معمولا بافت بسیار خوبی دارند. کاپ کیک ها انواع بسیار مختلفی دارند در این بخش طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغزی نارگیل رو به شما آموزش می دهیم. نارگیل و شکلات دو طعم بسیار مچ و عالی کنار هم هستند و بی شک دوست دارن این دو طعم از این کاپ کیک های مجذوب نماینده استقبال زیادی می نمایند. وجود بخش نارگیلی داخل این کاپ کیک طعم فوق العاده ای در آن ایجاد میکند و نوعی سورپرایز هم محسوب می گردد.
با ما همراه باشید با طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل در خبرنگاران بلاگ.
پودر نارگیل | 1 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آرد سفید قنادی (سه صفر) | دو و نیم پیمانه |
شیر | دو سوم پیمانه |
روغن مایع | یک دوم پیمانه |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
طرز تهیه مغزی نارگیل داخل کاپ کیک شکلاتی:
1- برای آماده کردن این کاپ کیک های خوشمزه اول مغزی نارگیل رو آماده می کنیم برای این کار سفیده یک عدد تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره و بعد پودر قند رو داخل ظرف الک میکنیم.
2- و با همزن میزنیم تا یکدست بشه. در صورت دلخواه در این مرحله میتونید یک چهارم قاشق چایخوری وانیل هم اضافه و مخلوط کنید. در آخر پودر نارگیل رو اضافه می کنیم.
3- و با قاشق کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشن. بعد از مواد گلوله های به اندازه بزرگتر از فندق برمیداریم و داخل دست کاملا گرد می کنیم و داخل بشقاب می چینیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی مغزدار خانگی
طرز تهیه مایه کاپ کیک شکلاتی:
1- در این فاصله مایه کاپ کیک شکلاتی رو آماده می کنیم. آرد سفید و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم.
2- رو داخل ظرفی کاملا مخلوط می کنیم و سه بار الک میکنیم و کنار میزاریم. تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو داخل ظرفی میریزیم.
3- و با دور تند همزن به مدت حدودی پنج دقیقه میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه. بعد به نوبت شیر می رسد.
3- و روغن مایع رو اضافه میکنیم و هر کدوم رو فقط در حد مخلوط و یکدست شدن هم می زنیم. بعد در دو مرحله مخلوط آرد رو به مایه اضافه می کنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی
4- و با لیسک به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای داخلش نمونه. داخل قالب مافین کپسول کاغذی قرار میدیم و از مایه کاپ کیک داخل کپسول ها میریزیم تا کف کپسول با مایه کیک پوشیده بشه.
5- و بعد توپک های نارگیلی رو وسط کپسول قرار میدیم و دوباره از مایه شکلاتی روی توپک ها میریزیم تا دو سوم کپسول پر بشه.
6- و بعد قالب رو داخل فر صد و هشتاد درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت حدودی بیست الی بیست و پنج دقیقه میپزیم زمان گفته شده در فر های مختلف متغییره در آخر با یک خلال دندان کاپ کیک ها رو تست کنید اگه خلال دندان تمیز بیرون اومد میتونید قالب رو از فر خارج کنید و اجازه بدین کاپ کیک ها خنک بشن.
برای تزئین کاپ کیک می تونید از روش های زیادی بهره ببرید و روی کاپ کیک ها رو با خامه یا گاناش یا میوه و … تزئین کنید.
من برای تزئین از گاناش استفاده کردم و صد گرم شکلات رو به روش بن ماری ذوب کردم و بهش پنجاه گرم خامه صبحانه اضافه کردم و روی حرارت بن ماری انقدر هم زدم تا کاملا یکدست بشه بعد با قاشق از گاناش روی کاپ کیک ها ریختم و بعد شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب کردم و داخل قیف ریختم و به یاری قیف به صورت خط های رفت و برگشتی روی کاپ کیک رو تزئین کردم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی سرخ شده
این کاپ کیک ها کنار یک فنجان چای به عنوان عصرانه یک گزینه عالی و دلچسب هستند.
نکات تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز نارگیل:
- همه مواد اولیه کاپ کیک شکلاتی باید به دمای محیط رسیده باشن نیم ساعت قبل از آغاز کار همه مواد رو از یخچال خارج کنید.
- چون اندازه تخم مرغ ها متفاوته ممکنه مغزی نارگیلی کمی سفت و یا کمی شل باشه در صورتی که مغزی نارگیل انسجام کافی نداشت و سفت بود و داخل دست گلوله نمی شد کمی سفیده تخم به مخلوط اضافه کنید تا به لطافت لازم برسه و اگه مواد خیلی چسبنده و شل بود و شکل نمی گرفت کمی پودر نارگیل اضافه و مخلوط کنید.
- این کیک رو میتونید به صورت قالبی و بزرگ هم تهیه کنید در این صورت قالب بیست و سه سانتی متر برای این کیک مناسبه حتما قالب رو چرب کنید و گلوله های نارگیلی رو کمی بزرگ تر بردارین، یک سوم از مواد رو داخل قالب بریزین و بعد گلوله های نارگیلی رو روی مواد با فاصله بچینید و بعد مابقی مایه کیک داخل قالب بریزین و در فر صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه بپزین
- در صورت دلخواه میتونید یک قاشق نسکافه هم به کیک اضافه کنید در این صورت اون رو به همراه شیر به مواد اضافه کنید.
- این کیک رو میتونید بدون فر و روی گاز هم تهیه کنید کافیه داخل تابه دو طرفه رو چرب کنید و یا با کاغذ روغنی بپوشونید و مواد رو داخل تابه بریزین و گلوله های نارگیلی رو هم مابین مواد بچینید و به مدت چهل دقیقه روی حرارت کم با شعله پخش کن بپزید
- حین هم زدن تخم مرغ و شکر با همزن حتما چند بار کناره های ظرف رو با لیسک دور گیری کنید چون ذرات پاشیده شده به کناره های ظرف باعث ایجاد بوی زهم تخم مرغ داخل کیک میشن.
- در این کیک میتونید به جای شیر از همون اندازه چای پررنگ خنک شده بهره ببرید.
- کاپ کیک ها رو بعد از تزئین و خنک شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگه داری کنید.
- از بیش از حد مخلوط کردن مواد بعد از اضافه کردن آرد خودداری کنید چون باعث میشه بافت کیک منسجم بشه و لطافت و نرمی لازم رو نداشته باشه.
- در این دستور برای مغزی نارگیل فرقی نداره که پودر نارگیل چرب یا خشک باشه و از هر دو نوع پودر نارگیل می تونید بهره ببرید
- در صورتی که از کپسول های مقوایی محکم و با استحکام برای پخت کاپ کیک استفاده میکنید نیازی به استفاده از قالب مافین ندارین.
- سه بار الک کردن آرد و بکینگ پودر و کاکائو تاثیر زیادی در کیفیت و بافت کیک داره پس این مرحله رو حذف نکنید.
امیدوارم از این طرز تهیه خوشتان آمده باشد. برای طرز تهیه غذاهای دیگر به سرویس آشپزی مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا