طرز تهیه کاپ کیک لیمویی مغزدار با کرم لیمو و تزیین مرنگ????

به گزارش یومی بلاگ، کاپ کیک به نوع کوچکی از کیک ها اطلاق میشه که مناسب برای یک نفر هستند. این کیک های کوچیک و تک نفره دنیایی از طعم و مزه رو دارند. یعنی هر کیکی رو در سایز کوچیک و به صورت کاپ کیک میتونید تهیه کنید. امروزه دنیای کاپ کیک ها بسیار متنوع شده و با بسیاری از فیلینگ ها و طعم ها میتونید کاپ کیک رو پرکنید.

طرز تهیه کاپ کیک لیمویی مغزدار با کرم لیمو و تزیین مرنگ????

از کرم های مختلفی برای روی کاپ کیک ها میشه استفاده کرد و خوشمزه ترین کاپ کیک ها رو در منزل به راحتی تهیه کرد. (کاپ کیک شکلاتی، کاپ کیک ردولوت،…)

حُسن و فزونی ای که کاپ کیک ها دارن اینه که بخاطر سایز کوچیکشون زودتر پخت میشن. گاها خیلی سریع میشه اونا رو تهیه کرد.

مثلا یکباره متوجه میشید که قراره براتون مهمون بیاد و دلتون میخواد با یه شیرینی یا کیک ازشون پذیرایی کنید، یا اصلا روز شلوغی رو گذروندید و حالا دلتون میخواد بشینید و یه کیک خوشمزه بخورید. درعرض ده دقیقه میتونید مواد کیک فنجونی یا کاپ کیک ها رو آماده کنید و بیست دقیقه بفرستینش تو فر و بعد کیک کوچولوی خوشمزه تون رو نوش جان کنید.

امروز براتون کاپ کیک لیمویی مغزدار با کرم لیمو و تزیین مرنگ آماده کردیم تا دیگه احتیاجی به خامه یا کرم های دیگه نداشته باشید و با مرنگ یه کرم لطیف، سبک و خوشمزه رو همراه با کیک لیموی خوش عطر داشته باشید.

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک لیمو:
تخم مرغ 2 عدد
کره 50 گرم
شکر1/2 پیمانه
ماست 1/3 پیمانه
زست لیمو 1 قاشق چایخوری
آرد 1 پیمانه سرخالی
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک لیمو:

1- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی بریزید. با همزن یک دقیقه هم بزنید تا کره و شکر با هم مخلوط شوند.

2- دو عدد تخم مرغ را اضافه کنید و مجددبرای حدود دو دقیقه هم بزنید. سپس زست لیمو یا رنده پوست لیمو ترش را بیفزایید.

3- ماست را هم اضافه کنید. بعد آرد را که به همراه بکینگ پودر الک کردید را به مواد کم کم اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید. بعد از اضافه کردن آرد خیلی مواد را هم نزنید تا پف کیک از بین نرود.

4- کپسول های کاپ کیک را داخل قالب کاپ کیک قرار دهید. از مواد کیک با قاشق داخل کپسول یا کاغذهای کاپ کیک بریزید.

5- دو سوم قالب ها را با مواد کیک پر کنید. سپس قالب را در فر گرم شده با دمای 180درجه و مدت زمان تقریبی 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. چون دمای فرها متغیر است ممکن است پخت کاپ کیک ها کمی کمتر یا بیشتر زمان ببرد. وقتی روی کاپ کیک ها پف کرد و طلایی شد با تستر یا خلال دندون چک کنید و خلال را در کاپ کیک فرو کنید و خارج کنید.

اگر چیزی از خمیر کیک به خلال نچسبید، یعنی کیک کاملا پخته شده و باید از فر خارج کنید. دقت کنید که قبل از 20 دقیقه درب فر را باز نکنید. چون ممکن است پف کیک از بین برود. بعد از اینکه از پخت کیک اطمینان حاصل کردید، کاپ کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.

6- برای کرم داخلی کاپ کیک از کرم لیمو که آموزش داده شده بهره ببرید. کرم را داخل قیف با سر ماسوره ساده یا بدون ماسوره قرار دهید.

7- بعد از سرد شدن کاپ کیک ها، باید مرکز کاپ کیک را خالی کنید. به این صورت که با ابزار مخصوص یا چاقو وسط کیک را خالی کنید. من از ماسوره برای خارج کردن مرکز کیک استفاده کردم. ماسوره یا وسیله ای شبیه به آن را که مثل من کاتر عمل کند، از قسمت گرد در مرکز کیک فرو کنید.

8- کمی فشار دهید تا سرانجام فشار ندهید چون میخواهیم کرم را کاملا در مرکز کاپ کیک بریزیم و نمیخواهیم به کف قالب برسد. پس ماسوره یا کاتر را کمی در کیک فشار دهید بچرخانید و بعد خارج کنید. قسمت های برش خورده کاپ کیک را هم کنار بگذارید.

9- بعد از کرم لیمو که داخل ماسوره ریخته بودید، داخل حفره ی ایجاد شده در مرکز کیک بریزید و حفره را پر کنید. بعد قسمتی که از کیک بریده بودید رو روی کرم قرار بدید.

حالا باید مرنگ را که به عنوان فیلینگ روی کاپ کیک می خواهیم استفاده کنیم را آماده کنیم!

مرنگ چیست؟

مرنگ از سفیده تخم مرغ تهیه می گردد و کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. به تنهایی و به عنوان شیرینی هم مصرف میگردد. حتی برای تزیین کیک و تزیین مراسمات مختلف نیز از مرنگ استفاده می گردد. حالا ما برای فیلینگ کاپ کیک به جای خامه فرم گرفته و کرم های دیگر از مرنگ استفاده میکنیم!

برای تهیه مرنگ به مواد زیر احتیاج دارید:

سفیده تخم مرغ 2 عدد
شکر 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 1/2 قاشق غذاخوری

1- سفیده های تخم مرغ را داخل ظرفی تمیز و عاری از چربی و رطوبتی بریزید. سپس با همزن سفیده ها را هم بزنید. دقت کنید که پره های همزن هم باید کاملا خشک و تمیز باشد و هیچ رطوبت و چربی یا آلودگی ای روی پره های همزن یا ظرف محتوی سفیده ها نباشد. سفیده ها را کاملا با همزن مخلوط کنید تا سفیده ها کمی فرم بگیرد، کف کند و حالت فومی پیدا کند.

2- همانطور که همزن روشن است شکر را از کناره کاسه اضافه کنید. شکر را کم کم و به آرامی بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که سفیده ها به خوبی فرم بگیرد و به مرحله سافت پیک یا قله نرم برسد و وقتی پره هم زن را بیرون بیاورید، سفیده به شکل قله ای گردد که نوکش نرم و منعطف است. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید.

3- و هم بزنید تا زمانی که سفیده به طور کامل فرم بگیرد آب لیموترش را هم در آخر اصافه کنید و مجدد هم بزنید تا زمانی که سفیده به مرحله استیف پیک یا قله سفت برسد و وقتی ظرف را برگردانید از ظرف نریزد.

4- در مرحله بعد سفیده فرم داده شده را داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید. سپس روی کاپ کیک های آماده پایپ کنید.

5- کاپ کیک ها را روی سینی فر بچینید و داخل فر قرار دهید. در این مرحله احتیاج نیست فر از قبل روشن باشد فقط گریل یا حرارت بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید چند دقیقه کاپ کیک ها داخل فر بمانند تا سفیده های تخم مرغ که روی کاپ کیک پایپ کردید پخته و طلایی گردد. ممکن است 5 دقیقه این زمان طول بکشد ولی حتما چک کنید و کنار فر بمانید. وقتی روی مرنگ طلایی شد فر را خاموش کنید و سینی کاپ کیک ها را از فر خارج کنید.

کاپ کیک مجذوب کننده و خوشمزه شما با مغز لیمویی آماده سرو است. اجازه دهید کمی مرنگ سرد گردد بعد نوش جان کنید. مابقی مرنگ را می توانید باهمان قیف روی سینی فر پایپ کنید و در فر گرم شده بپزید.

با میزان مواد گفته شده در دستور کاپ کیک، حدودا 10 عدد کاپ کیک خواهید داشت اگر میخواهید میزان بیشتری تهیه کنید مواد را دو برابر کنید. بعلاوه می توانید برای مهمانان بیشتری که دارید کیک لیمو درست کنید.

امیدوارم از این آموزش لذت و بهره کافی را برده باشید. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 8793

به "طرز تهیه کاپ کیک لیمویی مغزدار با کرم لیمو و تزیین مرنگ????" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک لیمویی مغزدار با کرم لیمو و تزیین مرنگ????"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید