طرز تهیه کوکی هندوانه ای

به گزارش یومی بلاگ، کیک و شیرینی وقتی خونگی باشن خیلی دلپذیر تر هستند چون اونا رو با دست هایخودمون درست کردیم مخصوصا اگر شکل هندوانه و مخصوص شب یلدا باشن

طرز تهیه کوکی هندوانه ای

به گزارش خبرنگاران

کره100گرم/

زرده تخم مرغ1عدد/

پودرقند40گرم/

آرد200گرم/

نمک1/8چ/

وانیل1/8چ/

آب سرد2ق سوپخوری/

تخم خرفه برای تزیین/

رنگ سبز و قرمز خوراکی به میزان لازم

ابتدا کمی کره را با همزن زده تا بافتش نرم شودپودر قند را اضافه کمی همزده،بعد زرده،وانیل را اضافه با همزن زده تا مواد جذب هم شودو آرد را ریخته با نوک انگشت ورز داده به صورت خرده نان در آید،بعد آب را کم کم ریخته ورز داده تابه صورت خمیر نرم در آید،خمیر را به سه قسمت کرده دو قسمت مساوی و یک قسمت بیشتر از بقیه باشد،دو قسمت مساوی را یکی ساده و دیگری را رنگ سبز زده و اون خمیر بیستر را رنگ قرمز زده،بعد دو خمیر سبز وسفید را به صورت نازک به شکل مستطیل روی کاغذ هر کدام را جداگانه پهن کرده وبعد خمیر قرمز را هم به اندازه قد خمیر مستطیل شکل به صورت استوانه در آورده،برای کوکی درست کردن ابتدا خمیر سبز را روی سطح صاف گذاشته وخمیر سفید را رویش قرار داده وبعد خمیر استوانه ای قرمز را یک طرف خمیر مستطیل شکل گذاشته وبه آرامی رول کرده ونیم ساعت در یخچال گذاشته وبعد خمیر را از قد بادچاقو به دو قسمت برش زده،و هر کدام از برشها را با چاقو به صورت نیم دایره برش زده ور سینی با کمی فاصله چیده،سینی احتیاج به چرب کردن و کاغذ ندارد وکمی انگشتمان راخیس کرده وبه تخم خرفه زده و روی کوکی مالیده تا به آن بچسبدبعد در فری که یک ربع قبل با درجه150گرم کردیم فقط به مدت10 دقیقه کافیست تا پخته شود، درست کنید و در شب یلدا نوش جان کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 آذر 1399 بروزرسانی: 26 آذر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 5970

به "طرز تهیه کوکی هندوانه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی هندوانه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید