صبحانه در یک لقمه

به گزارش یومی بلاگ، صبحانه وعده ای است که بهتر است حتی اگر شده، یک لقمه هم میل کنید تا در طول روز کارایی بهتر و بدن سالم تری داشته باشید. به همین منظور، یک لقمه خوش طعم برایتان انتخاب نموده ایم که خیلی زمانتان را نمی گیرد.

صبحانه در یک لقمه
  • زمان تهیه: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • کمی آرد کامل
  • خمیر شیرینی آماده
  • دو ورق ژامبون
  • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • 4 عدد تخم مرغ درشت
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.

2- روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر شیرینی را با وردنه باز کنید و آن را به چهار مستطیل یک میزان تقسیم کنید. لبه های مستطیل های را کمی به داخل تا کنید و شکلی همانند تارت به آنها بدهید. کف مستطیل ها را با چنگال کمی سوراخ کنید تا پف نکنند و حدود 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.

3- در این فاصله، ژامبون ها را در تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.

4- پس از خنک شدن نان ها، پنیر پارمسان و چدار را داخل آنها بریزید و روی هر کدام یک عدد تخم مرغ بشکنید. نمک و فلفل بزنید و در آخر، روی همه آنها ژامبون خرد شده بپاشید. دوباره آنها را داخل فر بگذارید و 10 تا 15 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها پخته و پنیرها آب شوند.

منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 10756

به "صبحانه در یک لقمه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صبحانه در یک لقمه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید