طرز تهیه پواچا پیتزا

به گزارش یومی بلاگ، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پواچا پیتزا را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پواچا پیتزا

⁦⁩مواد لازم:

⁩نمک 1 ق م⁦

⁩ شکر 1 ق غ ⁦

1 ق م سرخالی⁦

⁩ تخم مرغ 1 عدد⁦

⁩ شیر ولرم 1 پیمانه

⁩ آب ولرم 1 پیمانه

⁩روغن مایع 1 پیمانه

آرد 6 الی 7 پیمانه

میانی خمیر

⁩پنیر پیتزا 1 پیمانه

⁩سفیده تخم مرغ⁦

گوجه فرنگی ⁦

⁩فلفل سبز شیرین.

⁩موادلازم برای رویه:

⁩زرده تخم مرغ 2 عدد، پیمانه: 200 میلی لیتر

⁩طرزتهیه:

در ظرف مورد نظر شکر و آب و شیر و روغن و نمک و تخم مرغ رو ریخته مخلوط کنید تا شکرش آب شود و آرد و خمیر مایه رو هم بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید.

خمیر رو ورز دهید با پاکت بپوشونید و در محیطی گرم بذارید تا حجمش دوبرابر شود حدود 1 الی 2 ساعت، در سینی فر ورق روغنی پهن کنید و خمیر رو به 20 قسمت تقسیم کنید، با دست به اندازه نعلبکی باز کنید با فاصله در سینی بچینید و روش رو با پارچه تمیز بپوشونید و نیم ساعت استراحت دهید و با کف لیوان به وسط خمیر کمی فشار دهید حفره ایجاد کنید، پنیر پیتزا و سفیده تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید در وسط همه خمیر ها مقداری از این مخلوط در بذارید، و و روش فلفل و گوجه فرنگی بذارید به دل خواه سوسیس و یا زیتون هم می تونید بذارید و زرده تخم مرغ رو هم روی خمیر بمالید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه بذارید تا 30 الی 35 دقیقه بپزه، بعد از پخت بلافاصله روش رو با پارچه تمیز چند دقیقه بپوشونید تا خمیر نرم بمونه.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 4868

به "طرز تهیه پواچا پیتزا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پواچا پیتزا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید