هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید

به گزارش یومی بلاگ، آش شولی بین اهالی یزد پر هوادار است؛ به خصوص پخت این آش در فصل زمستان به دلیل وجود چغندر بسیار مناسب است.

هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید

در استان یزد شولی را با شلغم هم درست می نمایند، اما در این مطلب طرز تهیه آش یزدی را با چغندر و به روش سنتی به شما آموزش می دهیم.

1. ابتدا عدس ها را شسته و در کاسه ای به مدت یک ساعت بریزید و بگذارید خیس بخورد. چغندرها و پیازها را هم به صورت خلالی خرد کنید.

2. در یک قابلمه مناسب برای آش مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس زردچوبه را بریزید و کمی تفت دهید. چغندرها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. یک لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا چغندرها پخته شوند.

3. بعد از پخته شدن چغندرها، عدس را همراه با آب گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید عدس پخته گردد. بعد سبزی آش را به آن اضافه کنید تا با حرارت کم بپزد.

4. بعد از آنکه آش چند جوش خورد؛ آرد را در یک کاسه با 2/1 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و به آن بیفزاییدو چند بار هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و جا بیفتد. این آش را با سرکه می خورند.

مواد لازم

2 /1 یک پیمانه عدس

2 عدد چغندر

یک کیلو گرم سبزی آش خرد شده

یک ق غ آرد

آب به اندازه لازم

2 عدد پیاز

روغن مایع جهت سرخ کردن

یک پیمانه آب گوشت

نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

سرکه به عنوان چاشنی هنگام خوردن

فوت وفن

افزودن سرکه هنگام سرو مزه آش شما را کامل می نماید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 17 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1402 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 12825

به "هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید