طرز تهیه تارت میوه مناسب قنادان و علاقه مندان به کیک پزی
به گزارش یومی بلاگ، تارت میوه یکی از دسرهای شیرین و خوشمزه ای است که با ترکیبی از خمیر تارت و میوه های تازه تهیه می گردد. این دسر، طعمی شیرین را از خمیر تارت با طعم تازگی و رنگ زیبای میوه ها ترکیب می نماید. اگر در پی یک دسر مجذوب کننده و لذیذ هستید، رسپی تارت میوه می تواند گزینه عالی باشد. طرز تهیه تارت میوه را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه تارت میوه
- مارگارین 600 گرم
- آرد 300 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- آب 125 گرم
- آرد 450 گرم
- نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق غذاخوری
- زعفران به میزان لازم
- کرمفیل شیری و عسلی سوربن به میزان لازم
- پوره میوه دلخواه 200 گرم
طرز تهیه تارت میوه
یکدست کردن مارگارین
اولین مرحله از طرز تهیه تارت میوه این است که مارگارین را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با دستگاه همزن هم بزنید تا نرم و یکدست گردد سپس 300 گرم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و یکست گردد.
درست کردن خمیر تارت
حالا و در این مرحله از تهیه تارت میوه، بقیه مواد را به مارگارین و آرد اضافه کنید تا خمیر تارت به دست آید. خمیر را با وردنه صاف نموده و داخل یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند.
پخت تارت
حالا نوتب آن است که تارت را بپزید. پس ابتدا خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و قالب بزنید. بعد آن را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید تا نرم و طلایی گردد.
اضافه کردن کرمفیل و پوره میوه
پس از آن که تارت پخت آن را از فر خارج کنید و بگذارید خنک گردد بعد که خنک شد روی آن با ماسوره کرمفیل سوربن بپوشانید و سپس با پوره میوه فراستینگ کنید. طرز تهیه فیلینگ پوره میوه را می توانید در کتاب کاله بخوانید. اکنون تارت خوشمزه شما آماده است. نوش جان!
نکته: تارت میوه خود را می توانید با انواع میوه تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله