طرز تهیه سالاد اسفناج و انار سرشار از آنتی اکسیدان

به گزارش یومی بلاگ، خاصیت های اسفناج تنها به خون ساز بودنش محدود نمی گردد. این گیاه که برگ سبز تیره دارد، سرشار از ویتامین های A، C و K، ویتامین های گروه B است و مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم و حتی آنتی اکسیدان های مختلف را در خود جا داده است. همین بهانه ها کافی است تا در این مطلب، طرز تهیه سالاد اسفناج و انار را با شما در میان بگذاریم. سالادی پرخاصیت که می توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل آن را مصرف کنید.

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار سرشار از آنتی اکسیدان

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج و انار

  • اسفناج نیم کیلو
  • دانه انار نصف لیوان
  • گردو نصف لیوان
  • سس انار چهار قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

مرحله اول

در این مرحله از طرز تهیه سالاد اسفناج و انار، نوبت انتخاب و شستن اسفناج ها می رسد. از بین برگ های اسفناج، برگ های جوان و کوچک را انتخاب کنید. بعد از شستن، روی دستمال آشپزخانه پهن کنید تا یکی از10 سالاد میوه خوشمزه ای که پیش از این به شما آموزش داده بودیم را به راحتی آماده کنید. انار ها را دون و پرتقال ها را بعد از پوست گرفتن فیله کنید. سعی کنید فیله های پرتقال به میزان هم باشند.

مرحله دوم

در طرز تهیه سالاد اسفناج و انار، خشک شدن کامل اسفناج ها نکته مهمی است. حالا اسفناج های خشک شده را در ظرف سرو بریزید و بعد از قرار دادن هر لایه اسفناج، یک لایه انار و فیله پرتقال هم بریزید. روی لایه آخر سالاد، یک لایه انار و یک لایه گردو بریزید. در صورت تمایل می توانید پنیر فتا را به شکل مکعب های یک سانتی متری برش بزنید، کمی روغن زیتون روی پنیرها بریزید و به سالاد اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد از مخلوط کردن مواد با هم، سس انار را در یک ظرف با سرکه بالزامیک، روغن زیتون و نمک و فلفل ترکیب و به خوبی مخلوط کنید. وقتی ترکیب یکدستی ایجاد شد، سس را روی سالاد بریزید. برای غنی تر شدن سالاد و زیباتر شدن ظاهر آن، می توانید از کنجد هم یاری بگیرید. در صورت تمایل، می توانید دو قاشق غذاخوری کنجد، یک قاشق غذاخوری تخمه آفتاب گردان و میزانی بادام زمینی بدون پوست را هم به سالادتان اضافه کنید. در این صورت، سالاد اسفناج و انار شما به میزان یک وعده غذایی کامل غنی خواهد بود.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 11037

به "طرز تهیه سالاد اسفناج و انار سرشار از آنتی اکسیدان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اسفناج و انار سرشار از آنتی اکسیدان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید