50 ساله هایی که گوشت دوست دارند بخوانند

به گزارش یومی بلاگ، بحث درباره فواید یا مضرات خوردن گوشت قرمز به یکی از موضوعات چالش برانگیز در دهه های اخیر تبدیل شده است. درحالی که بعضی از افراد می گویند مصرف گوشت قرمز اساسا سلامت محور نیست و باید از مصرف این گوشت ها خودداری کرد، اما گروهی دیگر بر این باورند که گوشت های قرمز هم می توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشند.

50 ساله هایی که گوشت دوست دارند بخوانند

به گزارش خبرنگاران، آیا نباید خطرات احتمالی استفاده از گوشت قرمز را همزمان با افزایش سن در نظر بگیرم؟ آیا افرادی که وارد دهه 50 سالگی شده اند، هنوز می توانند به طور منظم از گوشت قرمز استفاده کنند یا چنین کاری واقعا سلامت آنها را به خطر می اندازد؟ با خواندن این مطلب متوجه خواهید شد که مصرف گوشت های قرمز در دهه 50 سالگی چه پیامدهایی برای سلامت شما خواهد داشت.

1. می تواند موجب افزایش کلسترول خون شود

متاسفانه گوشت های قرمز، با این که خوشمزه هستند، می توانند در افزایش کلسترول خون نقش داشته باشند. دلیلش هم این است که گوشت های قرمز سرشار از چربی های اشباع هستند که به مرور زمان کلسترول خون را بالا می برند. اساسا در میان مواد غذایی با منشا حیوانی، مقدار چربی اشباع نهفته در گوشت های قرمز بسیار بیشتر از ماهی و مرغ است.

2. می تواند عمر شما را کوتاه کند

محققان دانشگاه هاروارد در سال 2012 به این نتیجه رسیده اند که هرچه مقدار استفاده از گوشت های قرمز بیشتر باشد، مقدار مرگ ومیر و همچنین ابتلا به بیماری های قلبی ـ عروقی هم بیشتر می شود. این محققان پس از 28 سال مطالعه و بررسی اعلام کردند که وجود هر وعده مصرفی اضافی از گوشت قرمز در برنامه روزانه می تواند خطر مرگ را تا 13 درصد افزایش دهد. البته مشکل فقط به این مورد محدود نمی شود زیرا مصرف فراورده های گوشتی این خطر را به 20 درصد می رساند.

3. پروتئین بیشتری دریافت می کنید

جدای از جنبه های منفی استفاده از گوشت های قرمز، نمی توان خواص مثبت آنها را هم به طور کلی نادیده گرفت. برای مثال، گوشت های قرمز سرشار از پروتئین هستند. هر 100 گرم گوشت چرخ کرده حدود 25 گرم پروتئین دارد، درحالی که هر 100 گرم گوشت استیک کباب شده حدود 27 گرم پروتئین وارد بدن می کند. امروزه می دانیم که دریافت پروتئین کافی همزمان با افزایش سن بسیار مهم است اما با توجه به ارتباط مستقیم بین زیاده روی در مصرف گوشت های قرمز و ابتلا به بیماری های قلبی، انجمن های علمی مانند انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کنند که پروتئین مورد نیاز بدن را از طریق گوشت های کاملا بدون چربی و همچنین منابع پروتئینی گیاهی تامین کنید.

4. می تواند مسائل کلیوی را تشدید کند

خطر ابتلا به انواع بیماری های کلیوی یا مسائل مربوط به کلیه همزمان با افزایش سن بیشتر می شود. پس افرادی که دچار مسائل کلیوی هستند، قطعا نمی توانند از گوشت قرمز به عنوان بهترین گزینه غذایی استفاده کنند. افراد مبتلا به بیماری کلیوی مزمن معمولا باید مصرف گوشت های قرمز را محدود کنند یا در مواردی حتی این گوشت ها را از رژیم غذایی شان کنار بگذارند. دلیلش هم این است که افراد مبتلا به مسائل کلیوی در جذب ترکیبات دارای فسفات مشکل دارند و در نتیجه باید مقدار استفاده از مواد غذایی حاوی فسفات را کاهش دهند.

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 22 مرداد 1401 بروزرسانی: 22 مرداد 1401 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 10807

به "50 ساله هایی که گوشت دوست دارند بخوانند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "50 ساله هایی که گوشت دوست دارند بخوانند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید