طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند

به گزارش یومی بلاگ، دمپختک از آن غذاهایی است که با گذشت زمان و تفاوت های نسلی در برنامه غذایی کمتر خانواده ای به چشم می خورد؛ آن هم به این دلیل که بچه ها و جوانان علاقه کمتری به این غذا دارند. در حالی که این غذا واقعا طعم جذابی دارد و خوردن آن با ترشی این لذت را چندبرابر می نماید.

طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند

مواد لازم:

  • باقالا زرد خشک: 2 پیمانه
  • برنج: 400 گرم
  • پیاز خرد شده: 1 عدد عظیم
  • زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
  • کره یا روغن: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.

2. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ گردد. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.

3. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک گردد و برنج دم بکشد.

4. پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.

5. بعد از سرو دمپختک می توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 6113

به "طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان ترها از آن فراری اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید