کوکوی شکم پر + دستور تهیه
به گزارش یومی بلاگ، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه کوکوی شکم پر آشنا کنیم.

مواد لازم:
سیب زمینی - 5 عدد
تخم مرغ - 2 عدد
گوشت چرخ نموده - 250 گرم
پیاز - یک عدد
کشمش و گردو - در صورت تمایل مقداری
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه - به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-سیب زمینی ها را آب پز کنید. بعد از پختن بگذارید سرد گردد سپس رنده کنید.2-تخم مرغ ها را در سیب زمینی های رنده شده بشکنید. مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.3-خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست گردد.4-در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز های خرد شده را تفت دهید.5-گوشت چرخ نموده را به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید.6-وقتی رنگ گوشت عوض شد، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید.7-در صورت تمایل کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کنار بگذارید.8-مایه کوکو که آماده کردید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.9- در یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید گرم گردد.10-نیمی از مایه کوکو را کف قالب بریزید و خوب پهن کنید تا همه جا یکسان گردد.11-مایه گوشتی را روی آن بریزید و پهن کنید. لبه های کوکو را خالی بگذارید.12-بقیه مایه کوکو را روی مایه گوشتی بریزید و کامل پهن کنید تا روی مایه گوشتی را بپوشاند.13-کوکو را روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته گردد و سپس طرف دیگر. غذای شما آماده ست.
منبع: گردشبان