کوکوی شکم پر + دستور تهیه

به گزارش یومی بلاگ، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه کوکوی شکم پر آشنا کنیم.

کوکوی شکم پر + دستور تهیه

مواد لازم:

سیب زمینی - 5 عدد

تخم مرغ - 2 عدد

گوشت چرخ نموده - 250 گرم

پیاز - یک عدد

کشمش و گردو - در صورت تمایل مقداری

نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه - به مقدار لازم

طرز تهیه:

1-سیب زمینی ها را آب پز کنید. بعد از پختن بگذارید سرد گردد سپس رنده کنید.2-تخم مرغ ها را در سیب زمینی های رنده شده بشکنید. مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.3-خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست گردد.4-در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز های خرد شده را تفت دهید.5-گوشت چرخ نموده را به پیاز های تفت داده شده اضافه کنید.6-وقتی رنگ گوشت عوض شد، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید.7-در صورت تمایل کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کنید و کنار بگذارید.8-مایه کوکو که آماده کردید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.9- در یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید گرم گردد.10-نیمی از مایه کوکو را کف قالب بریزید و خوب پهن کنید تا همه جا یکسان گردد.11-مایه گوشتی را روی آن بریزید و پهن کنید. لبه های کوکو را خالی بگذارید.12-بقیه مایه کوکو را روی مایه گوشتی بریزید و کامل پهن کنید تا روی مایه گوشتی را بپوشاند.13-کوکو را روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته گردد و سپس طرف دیگر. غذای شما آماده ست.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: umeblog.ir شناسه مطلب: 5362

به "کوکوی شکم پر + دستور تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکوی شکم پر + دستور تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید